Salin vuoropäällikkö, Arctic City hotel Rovaniemi
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Ravintola Monte Rosan tunnelmallinen ilmapiiri kutsuu sinua. Lämminhenkisesti sisustettu ravintolamme on ihanteellinen paikka rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta.Tule tutustumaan ruokalistaamme, joka pitää sisällään kaupungin parhaat pihvit sekä tietenkin lappilaisia herkkuja.

Lounaalla Monte Rosa tarjoaa viikoittain vaihtuvan kattavan buffet-lounaan. 

Monte Rosa - Makuja ja elämyksiä jo vuodesta 1991.  

Etsimme salin vuoropäällikköä ravintola Monte Rosaan. 

Tehtäviin kuuluu tarjoilijan ja esimiehentyöt.

Odotamme työnhakijalta alan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden kokemusta esimiestyöstä. Lisäksi hyvät organisointi-ja tiimityöskentelytaidot. Vastaat salin operatiivisesta toiminnasta. 

Vuoropäällikönä työskennelläsi tarvitset innostavaa positiivista asennetta, ja johdat omalla esimerkilläsi tiimiä.

Suomen- ja englanninkielentaito on välttämätön ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä vakituisessa työsuhteessa perheomisteisessa hotellissa. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy aluksi Lisäpalvelu Oulu oy:n kautta. Mahdollisuus siirtyä talonkirjoille myöhemmin.

Lisätietoja:

marika.haataja@lisapalvelu.net

040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477803
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Rovaniemi