(Poistunut julkaisusta)

Salihenkilö (Helsinki)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2018

Haemme asiakasyrityksellemme salihenkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Ravintola sijaitsee Helsingin keskustassa ja se tarjoaa asiakkailleen perinteikästä, suomalaista ruokaa sekä laadukasta palvelua.

Hakemallamme henkilöllä olisi mielellään pidempiaikaista kokemusta a la carte työskentelystä ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Arvostamme reipasta työotetta, joustavuutta sekä hyvää työmoraalia. Tehtävä edellyttää hyviä tiimityötaitoja sekä hyvää suomen kielen osaamista.

Työajat ovat normaalisti arkisin kahdessa vuorossa. Viikonloppuisin ravintola on pääasiassa kiinni ja se on avoinna vain satunnaisesti tilauksesta. Työ on kokoaikainen.

Yritys tarjoaa arvokkaan ja viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Pääset osaksi vakavaraista ja työntekijöistään huolehtivaa yritystä.

Työn on tarkoitus alkaa 13. päivä elokuuta. Myös myöhäisempi aloitus onnistuu tarvittaessa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevan linkin kautta viimeistään 2.8. ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Sini Lehtiseltä, p. 050 411 0390.