(Poistunut julkaisusta)

Saliapulaisia Sunborn Sagan ravintoloihin, kesätyö
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Meri ja kesä. Naantalin vanhan kaupungin idylliset kujat ja Ruissalon rantakalliot. Vilkkaat päivät asiakkaiden parissa, unohtumattomia elämyksiä, aurinkoa ja kallisarvoista työkokemusta. Tätä ja paljon enemmän on kesä saliapulaisena!

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia SALIAPULAISIA työskentelemään eri ravintoloissa. Saliapulaisena tuet tarjoilijoiden työtä muun muassa kattamalla ja siivoamalla pöytiä ja viemällä annoksia. Kesätöitä on tarjolla Ruissalon kylpylässä, Naantali Spassa, upeasti uudistetussa ravintola Snickarissa ja Naantalin Kaivohuoneella vanhan kaupungin sydämessä.

Tarvitset työssä:

  • todellista motivaatiota ravintola-alalla kehittymiseen – aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on suureksi eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne!
  • asiakaspalveluhenkisyyttä – saat iloa asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja unohtumattomien elämysten luomisesta
  • positiivista työskentelyasennetta – tässä tehtävässä korostuu myönteinen henki ja aito vuorovaikutus niin kollegoiden kuin asiakkaiden kanssa
  • kykyä ottaa erilaiset tilanteet haltuun kesän vilkkaassa sesongissa
  • joustavuutta ja halua työskennellä erilaisissa vuoroissa
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • hygieniapassia – ehdit hyvin suorittaa sen vielä ennen töiden alkua!

Kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa, mutta voit tehdä yksittäisiä vuoroja jo viikonloppuisin huhtikuussa. Ruissalon kesä jatkuu aina syyskuulle asti, joten kerrothan hakemuksessasi millä aikavälillä olet käytettävissä työhön. Meille on tärkeää, että pystyt sitoutumaan työhösi koko kesäksi! Työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan keskimäärin 90 h /3 viikkoa.

Palkkaus sovitaan kanssasi kohdalleen kokemuksesi huomioiden. Autamme muilta paikkakunnilta saapuvia kesätyöntekijöitä asuntoasioissa, joten merelliseen kesään pääse mutkattomasti hyppäämään kauempaakin. Älä myöskään jää empimään – valinnat näihin haluttuihin kesäpesteihin tehdään jo alkuvuodesta, joten lähetäthän hakemuksesi pian!

Kumppanina rekrytoinnissa toimii Opteam, joka vastaanottaa ja käsittelee hakemukset ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi. Valitut henkilöt työllistyvät sopimuksen mukaan joko Opteamille tai ravintolan omistavalle Sunborn Saga Oy:lle, johon kuuluvat Snickarin ohella koko Naantalin Kylpylä ravintoloineen sekä Naantalin Kaivohuone ja Turussa Ruissalon Kylpylä ravintoloineen, kahvila Honkapirtti ja kahvila Vanha Tammi.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi