Saliapulaisia Riihimäelle ja Hämeenlinnaan
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Tässä osaajien tiimissä ollaan rohkeita ja ennakkoluulottomia, tarjoillaan itse tehtyä, kotimaista, maistuvaa ja terveellistä ruokaa sekä toimitaan vastuullisten periaatteiden mukaan. Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia aterioita varuskunta-, henkilöstö- ja opiskelijaravintoloissa.

Haemme SALIAPULAISIA asiakasyrityksemme ravintoloihin. Ravintoloissa riittää ruokailijoita, joten tehtävää on runsaasti ja sinun tehtäväsiisi kuuluu mm. astioiden keräilyä sekä noutopöydän täyttämistä. Tässä työssä et tarvitse välttämättä aiempaa alan kokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea motivoitunutta, yhteistyökykyistä ja oppimishaluista tekijää, joka on valmis tarttumaan töihin asiakasyrityksemme eri toimipisteissä.

Edellytämme kaikilta hakijoilta hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä toimipiste ei sijaitse joukkoliikenteen reittien varella. Työskentelykielenä asiakasyrityksessämme on suomi. Valituille henkilöille tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloitusta.

Tarjolla on joustavaa keikkatyötä asiakasyrityksemme eri ravintoloissa. Työvuorot sijoittuvat päiväsaikaan maanantaista sunnuntaihin ja niiden kesto on 4-8 tuntia/päivä. Keikkailijana valitset vuorosi Baronan kautta tarjolla olevista vaihtoehdoista. Tarjolla on myös mahdollisuuksia määräaikaisiin työsuhteisiin.

Tule mukaan luomaan päivän parhaita hetkiä, hae paikkaa nyt!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1304987
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 14.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki, Hämeenlinna