(Poistunut julkaisusta)

Saliapulaisia ja tarjoilijoita, Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Me täällä StaffPointilla olemme merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä Suomessa. Löytäisitkö sinä kenties uuden uran StaffPointin asiakasyrityksillä työskentelyn parista? Meidän listoillamme on sulassa sovussa niin alan kovaksikeitettyjä konkareita kuin uusia tulokkaitakin, joten ethän epäröi laittaa hakemusta tulemaan!


Etsimme nyt reippaita ja aurinkoisia

SALIAPULAISIA JA TARJOILIJOITA

työskentelemään asiakasyrityksillemme Turkuun ja lähialueille


Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääsääntöisesti Turun keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vuoroja on tarjolla myös naapurikunnissa, kuten Kaarinassa, Raisiossa ja Naantalissa. Tilaisuudesta ja asiakasyrityksestä riippuen työtehtävät pitävät sisällään niin à la carte- tai buffet-tarjoilua, anniskelua, plokkaamista kuin monipuolisesti muitakin salipuolen tehtäviä.

Työvuorot painottuvat enimmäkseen iltoihin ja viikonloppuihin. Työ on luonteeltaan keikkatyötä, joten voit itse vaikuttaa siihen, missä ja milloin työskentelet. Keikkatyöntekijänä pääsetkin itse rakentamaan työvuorolistasi, kartuttamaan monipuolista työkokemusta eri ravintoloissa sekä työskentelemään osana loistavaa porukkaa.

Työ sopii mainiosti alan opiskelijalle, välivuotta viettävälle, lisäansioita kaipaavalle, jo pidempään alalla työskennelleelle tai vaikkapa väyläksi oman alan pidempään työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja palkkauksessa noudatamme MaRaVa:n työehtosopimusta.


Edellytämme sinulta

asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä positiivista ja hymyilevää olemusta
oma-aloitteisuutta ja vahvaa organisointikykyä
luotettavuutta ja joustavuutta
alan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

monipuolisia ravintola-alan työmahdollisuuksia
töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä työllistyä myös pidemmäksi aikaa
vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työurallesi


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä myös CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Osan hakijoista kutsumme prosessin ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU