(Poistunut julkaisusta)

Saliapulaisia, Hotelli Långvik, Kirkkonummi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Staffpoint tarjoaa nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden työllistyä kauniiseen ja uniikkiin Hotelli Långvikiin. Etsimme saliapulaisia à la carté -ravintolaan.

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee rauhallisessa merenranta miljöössä Kirkkonummella - vain puoli tuntia Helsingin keskustasta. Hotellin ravintola LÅNGVIK BISTRO tarjoaa asiakkailleen skandinaavisia makuelämyksiä sesongin parhaista raaka-aineista suosien lähiruokatuotteita. Asiakas voi pistäytyä lasilliselle tai istua pidemmänkin illan takkatulen äärellä kauniin luonnon keskellä.

Toivoisimme hakijalta aikaisempaa kokemusta saliapulaisen työstä, mutta kaikkein tärkeimpänä ominaisuutena arvostamme ystävällistä ja laadukasta asiakaspalvelutaitoa. Työsuhde on osa-aikainen ja töitä on tarjolla pääsääntöisesti lauantaisin klo 16-23. Mikäli haluat tehdä töitä enemmän, Staffpoint antaa sinulle siihenkin mahdollisuuden. Hakijalta toivomme, että hänellä olisi auto käytettävissä, koska Långvikin hotelli sijaitsee hieman kauempana julkisista liikennevälineistä.


Edellytämme sinulta

- Hyvää paineensietokykyä hektisessä työympäristössä
- Myyntihenkisyyttä ja innostunutta asiakaspalveluasennetta
- Joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
- Suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoisen työympäristön ja monipuoliset työtehtävät
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työskennellä osana huippu tiimiä
- Vahvan organisaation sekä toimivan tukiverkoston taaksesi
- Mahtavat työkaverit


Kiinnostuitko?

Jos haluat työskennellä huippuammattilaisten kanssa ja saada työkokemusta erittäin laadukkaasta hotellista pääkaupunkiseudun alueella niin laita hakemus jo tänään! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi