(Poistunut julkaisusta)

Saliapulaisia / food runnereita
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme hyvällä asenteella varustettuja

SALIAPULAISIA (FOOD RUNNER)

Saliapulaisen työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia tehtäviä ravintolasalissa, kuten pöytien siistiminen ja täydennys, kattaminen, ruokien vieminen pöytiin, pöytien ja lautasten siivous, astia-/lasihuolto sekä asiakaspalvelu.

Odotamme hakijalta kokemusta ravintola-alalta, täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan. Suomenkielentaito ei ole välttämättömyys, mutta vahva englanninkielen taito on edellytys. Numerotarkkuus auttaa työn onnistumisessa.

Työaika on yleensä iltaisin, ja työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville. Työ on keikkaluontoista, joten sopii erinomaisesti lisätienestiksi. Hyville tekijöille vuoroja voi olla hyvinkin säännöllisesti.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi pian joko nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa, kuinka paljon voit työskennellä sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa heti.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.