(Poistunut julkaisusta)

Saliapulaisia / food runnereita
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme hyvällä asenteella varustettuja

SALIAPULAISIA (FOOD RUNNER)

Saliapulaisen työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia tehtäviä ravintolasalissa, kuten pöytien siistiminen ja täydennys, kattaminen, ruokien vieminen pöytiin, pöytien ja lautasten siivous, astia-/lasihuolto sekä asiakaspalvelu.

Odotamme hakijalta kokemusta ravintola-alalta, täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja aitoa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan. Suomenkielentaito ei ole välttämättömyys, mutta vahva englanninkielen taito on edellytys. Numerotarkkuus auttaa työn onnistumisessa.

Työaika on yleensä iltaisin, ja työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville. Työ on keikkaluontoista, joten sopii erinomaisesti lisätienestiksi. Hyville tekijöille vuoroja voi olla hyvinkin säännöllisesti.

Mikäli tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi pian joko nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse harri.panula@lisapalvelu.net. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa, kuinka paljon voit työskennellä sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa heti.

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.