(Poistunut julkaisusta)

Saliapulainen uuteen Ravintola Freddesiin, Tripla
Hok-Elanto Tripla Ravintola Fredde's

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Mall of Tripla avaa ovensa Pasilassa syksyllä 2019 ja tarjoaa yltäkylläisesti elämyksiä, makuja, kulttuuria ja shoppailumahdollisuuksia kaikkien tarpeisiin.
HOK-Elanto avaa Mall of Triplaan kolme uniikkia ravintolaa. Näistä ravintola Freddes toimii arjen ja juhlan kohtaamispaikkana. Freddes hakee nyt saliapulaisia täydentämään salin asiakaspalvelukokonaisuutta.

Ravintola Freddes koostuu lämminhenkisestä tiimistä, jossa jokainen asiakaspalvelija kohtaa asiakkaan hymyllä ja pysähtyy kuulemaan asiakasta. Tässä ravintolassa olet enemmän! Olet osa asiakkaan arkea ja juhlaa, osa elämää!

Freddesin ruoka valmistetaan valtavassa hiiligrillissä ja pizzat paistetaan täydellisessä pizzauunissa. Palan painikkeena tarjoillaan Proseccoa, erilaisia all-day drinkkejä ja toki viinivalikoimasta löytyy kaikille kaikkea. Freddesin aukioloajat ovat laajat 10.30-24 välillä ja kulkuyhteydet töihin Pasilaan ovat loistavat.

Töitä on tarjolla useammalle saliapulaiselle. Voit tehdä töitä keikkaillen esimerkiksi opiskelusi ohessa tai suuremmilla työtunneilla vakituisemmin maanantain ja sunnuntain välillä. Työt alkavat vkolla 42.

Mikäli tarvitset valmennusta tarjoilutyöhön, niin tutustu Baronan Raflateam -valmennukseen: https://insights.barona.fi/raflateam

Ennen töiden aloitusta Sinulla täytyy olla hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

Lähetä hakemuksesi HETI, koska rekrytointi on jo aloitettu ja lopulliset työntekijä valinnat tehdään 26.9.

Liitä hakemukseesi työ- ja opiskelutodistukset.

Jos sinusta on ikinä tuntunut, että työnhakuun tai ammatilliseen kehittymiseen on vaikea saada apua ja neuvoja, tässä on mahdollisuutesi!

Syyskuun 19. päivä olet lämpimästi tervetullut Baronan toimistoille Tapaa työtrainerisi -tapahtumaan klo 14-19 - asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ympäri Suomen! Olemme järjestäneet pääsi menoksi myös hyödyllisiä ja hauskoja valmennuksia, maksutta. Tutustu eri toimistojen ohjelmaan osoitteessa: barona.fi/tervetuloa

Tervetuloa tapaamaan työtraineriasi!