(Poistunut julkaisusta)

Saliapulainen, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Onko ravintola-alan urasi vasta alkutekijöissä tai oletko muuten vain kokeilemassa uutta? Oli tilanne mikä hyvänsä, tässä on juuri sinulle oiva paikka lisätä työkokemustasi!

Haemme asiakasyrityksiimme Tampereelle innostunutta SALIAPULAISTA keikkatyöhön.

Saliapulaisen työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia työtehtäviä ravintolasalissa, mm. pöytien siistiminen, kattaminen, lounaslinjaston täyttäminen, lautasten/lasien plokkaus, astiahuolto, asiakaspalvelu ja ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työpiste vaihtelee eri asiakasyrityksissämme Tampereen alueella ja vuoroja on pääsääntöisesti henkilöstöravintoloissa. Työvuorot painottuvat pääasiassa arkipäiviin.

Nyt on hyvä tilaisuus päästä oppimaan alasta lisää. Jos tilanteeseesi sopii osa-aikainen työ sekä haluat vaikuttaa valitsemiisi työvuoroihin, niin voimme tarjota sinulle töitä keikkaluontoisesti jolloin voit tehdä töitä juuri oman tarpeesi ja tilanteesi mukaisesti. Laita hakemus niin keskustellaan toiveistasi!

Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille.


Edellytämme sinulta

Asiakaspalvelulähtöistä asennetta
Positiivista ja hymyilevää olemusta
Jonkun verran työkokemusta alalta
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4.krs, 33200 Tampere
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
Vaasanpuistikko 13, 3.krs, 65100 Vaasa
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi