(Poistunut julkaisusta)

Saliapulainen Ravintola Virgin Oil
HOK-Elanto / Virgin Oil Co.

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Pian on aika siirtää katseet syksyyn ja maagiseen pikkujoulukauteen. Virgin Oil ei jätä tänäkään vuonna juhlakansaa kylmäksi. Stadin parhaat pikkujoulut eivät synny kuitenkaan itsestään, vaan nyt haetaan Virgin Oilin jengiin reippaita työkavereita erilaisiin ravintola-alan tehtäviin.

Virgin Oilissa on töissä joukko innokkaita ravintola-alan tekijöitä, ja siellä tarjotaan mielettömiä elämyksiä juhlijoille aivan Helsingin ytimessä. Virgin on tunnettu ensinnäkin italialaisia fiiliksiä tarjoavasta ravintolasta puu-uunipizzoineen, mutta tämän lisäksi huikea olutbaari ja sykähdyttävää livemusiikkia tarjoava Club saa työntekijät ylpeiksi työpaikastaan.

Sinä olet avainasemassa, kun asiakkaille halutaan tarjota loistavaa palvelua ja toimit samalla tarjoilijoiden taustatukena!Hektisessä pikkujoulu tunnelmassa edellytetään säihkyvää asiakaspalvelu asennetta.rautaisia hermoja ja ripeää työotetta. Työtehtäviisi kuuluu mm. pöytien kattamista, buffapöydän täyttämistä,astioiden keräämistä pöydistä, tiski pisteen hoitamista jne.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Työt alkavat joko syyskuun alussa tai lokakuun lopussa ja jatkuvat joulukuulle saakka. Teemme vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ke-la välille, erityisesti painottuen viikonloppuihin. Töitä on pääsääntöisesti klo 16-24 välillä iltaisin. Vaatimuksena työhön on suomen kielen taito, hygieniapassi sekä negatiivinen salmonella todistus. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi.

Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit, että tuoreemmatkin tekijät, sillä Virginin köörissä asenne ratkaisee!

Mikäli haluat olla osa Helsingin säihkyvintä poppoota, jätä hakemuksesi pikimmiten!