(Poistunut julkaisusta)

Saliapulainen Kirkkonummelle
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haluatko työskennellä upeissa puitteissa nopeatempoisessa työssä, jossa jokainen päivä on erilainen? Haemme nyt lisäkäsiä ravintolan salin puolelle asiakasyritykseemme Kirkkonummelle.

Saliapulainen työskentelee ravintolassa huolehtien pöytien siisteydestä ja asianmukaisesta kattauksesta. Työvuorossaan hän saattaa huolehtia aamiaisen tai lounaan sujuvuudesta salin puolella tai vaihtoehtoisesti iltavuorossa ollessaan hän kuljettaa keittöstä valmiit annokset pöytiin esitellen ne asiakkaille.

Työvuorot painottuvat etenkin perjantai- ja lauantai-iltoihin, jolloin ravintolassa onkin kaikkein kiireisintä. Toivomme sinulta siis valmiutta työskennellä etenkin viikonloppuisin. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille, joten sinulla on mahdollisuus määrittää itse omaa käytettävyyttäsi ja työskennellä myös muissa asiakasyrityksissämme joko pääkaupunkiseudulla tai läntisellä Uudellamaalla.

Odotamme sinun olevan ahkera ja positiivisen asenteen omaava asiakaspalvelija, jolla on reipas ote työntekoon. Aikaisempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, jos olet näppärä ja pystyt sisäistämään tehtävänantoja. Toki aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on plussaa! Tehtävässäsi tarvitset suomen kielen taitoa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae nopeasti niin pääset jo ensi viikoksi töihin! Edellytykset työnsaannille:

Suomen kieli

Asiakaspalvelu

Hygieniapassi