Saliapulainen, Jyväskylä
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021
Onko ravintola-alan urasi vasta alkutekijöissä tai oletko muuten vain kokeilemassa uutta? Oli tilanne mikä hyvänsä, tässä on juuri sinulle oiva paikka lisätä työkokemustasi!

Haemme asiakasyrityksiimme Jyväskylään innostunutta SALIAPULAISTA keikkatyöhön.

Saliapulaisen työtehtäviin kuuluu erilaisia avustavia työtehtäviä ravintolasalissa, mm. pöytien siistiminen, kattaminen, lounaslinjaston täyttäminen, lautasten/lasien plokkaus, astiahuolto, asiakaspalvelu ja ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työpiste vaihtelee eri asiakasyrityksissämme Jyväskylän alueella ja vuoroja on pääsääntöisesti henkilöstöravintoloissa. Työvuorot painottuvat pääasiassa arkipäiviin.

Nyt on hyvä tilaisuus päästä oppimaan alasta lisää. Jos tilanteeseesi sopii osa-aikainen työ sekä haluat vaikuttaa valitsemiisi työvuoroihin, niin voimme tarjota sinulle töitä keikkaluontoisesti jolloin voit tehdä töitä juuri oman tarpeesi ja tilanteesi mukaisesti. Laita hakemus niin keskustellaan toiveistasi!

Palkkauksessa noudatamme MaRaVan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Staffpointin välille.


Edellytämme sinulta

Asiakaspalvelulähtöistä asennetta
Positiivista ja hymyilevää olemusta
Jonkun verran työkokemusta ravintola-alalta
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työmahdollisuuksia ravintola-alalla
Töitä oman kiinnostuksesi ja elämäntilanteesi mukaan
Vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä.


Lisätietoja

Noora Suuripää
Rekrytointikonsultti
Avenida Carmen Sáenz de Tejada S/N, Edificio S208, Planta 4 Oficina A
29651, Las Lagunas de Mijas, Málaga
030 047 2001 || vaihde 030 047 200


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot