(Poistunut julkaisusta)

Salesmanager (asiantuntijaorganisaatiot, jälleenmyyjät sekä verkkokauppa)
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Pirkanmaalle myyntipäällikköä vastaamaan itsenäisesti myynnistä jälleenmyyjille sekä verkkokaupan kehittämisestä. Asiakkainasi ovat esimerkiksi rautakauppaketjut sekä asiantuntijaorganisaatiot kuten suunnittelu- ja arkkitehtitoimistot.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on itsenäinen energinen tekijä, joka osaa ja uskaltaa avata uusia ovia ja ylläpitää ammattimaisesti olemassa olevia asiakkuuksia. Aikaisemmat näytöt asiantuntijamyynnistä on eduksi.

Etsimämme tekijän avainominaisuuksia:
- Kokemus B2B-myynnistä (jälleenmyyjille myyntikokemus eduksi)
- Halua kehittää verkkokauppaa perinteisen myynnin rinnalle

Asiakkaamme toimii sekä Suomessa, että kansainvälisesti. Tästä syystä valittavan henkilön tulee puhua sujuvaa suomen sekä englannin kieltä. Ruotsinkielentaidosta on etua. Tehtävässä menestyy energinen itsenäinen tekijä, jolla on intoa ja halua kehittää yrityksen myyntiä ja löytää uusia väyliä myydä asiakkaille. Työtä helpottaa, jos sinulla on jo valmiiksi kontakteja jälleenmyyntiverkostoon tai asiantuntijaorganisaatioihin (suunnittelu-, arkkitehtitoimistot).
Muut tiedot
Saat vastuullisen pelikentän ja tulet vastaamaan isoista jälleenmyyntiasiakkuuksista sekä uusien asiakkuuksien hankinnasta targetoinnista clousaukseen. Pääset työskentelemään alan kovien konkareiden kanssa. Asiakkaamme tarjoaa sinulle joustavan työkentän ja hyvät ansaintamahdollisuudet onnistumisesi mukaan. Palkkausmalli on pohja + provisio. Yrityksellä on toimipiste Tampeeen naapurikunnassa, mutta asiakkaamme tarjoaa sinulle joustavat etätyömahdollisuudet. Saat kehittää omaa toimenkuvaasi osaamisesi mukaan. Kun innostuit, haethan heti sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa! Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveesi.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Jasmiina Karvinen, jasmiina.karvinen@vmp.fi, 0504757376
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.