(Poistunut julkaisusta)

Salesforce Marketing Automation Specialist
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haluatko löytää uusia tehokkaita ratkaisuja vauhdittamaan yritysten myyntiä ja asiakaskokemusta markkinoinnin automaation kautta? Koetko, että modernin digimarkkinoinnin aikakaudella sinun salaiset aseesi yritysten markkinoinnin kehittämiseksi löytyvät luonnollisimmin analytiikan, algoritmien ja muiden teknisten ratkaisujen parista?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä - Tässä on sinulle mahtava ponnahduslauta maailman laajuiseen Salesforce ekosysteemiin, jossa ammatilliselle kehittymisellesi ei aseteta rajoitteita.

Salesforce on maailman johtava pilvipalveluna tarjottava CRM-järjestelmä. Anna uteliaisuudellesi mahdollisuus ja hae mukaan Salesforce Academy -rekrytointiohjelmaan, jonka kautta pääset osaksi Salesforcen jatkuvasti kasvavaa ekosysteemiä. Mukana kouluttamassa ja rekrytoimassa uusia Salesforce-osaajia ovat mm. Accenture, Avaus Marketing Innovations, Fluido, Happy or Not, Idea Development ID, Metso, Sofigate ja Tieto. Lue tarkemmin rekrytoivista yrityksistä ja heidän tarpeistaan verkkosivuiltamme!

Oletko sinä seuraava Marketing Automation Specialist?

Salesforcen Marketing Cloud -osaajille on Suomessa valtava kysyntä ja Salesforce Academy tarjoaa loistavat mahdolliset päästä alkuun markkinoinnin automaation liittyvien työtehtävien parissa ohjelman yhteistyöyrityksissä. Jotta pääset hyvin käyntiin marketing cloudin kanssa sinulla tulisi olla joko kaupallista, teknistä tai palvelumuotoilutaustaa (tradenomi, KTM, Service Desing, insinööri). Tekninen ja analyyttinen lähestymistapa markkinointiin tuntuvat luontaisimmalta ja sinulla on jo ymmärrystä digimarkkinoinnista. Hyvän englannin kielen taidon lisäksi hakijoilta edellytetään myös motivaatiota ja pitkäjänteisyyttä lähteä oppimaan täysin uudenlaista markkinoinnin automaatiota, jonka osaajia kaivataan kipeästi lisää työmarkkinoille.

Työurasi paras investointi:

  • Pääset kehittämään osaamistasi laadukkaan koulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta 6 kk rekrytointiohjelmassa (5.11.2018-8.5.2019).
  • Pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä Suomen eturivin yrityksissä, joissa osaamistasi arvostetaan ja sille on huutava kysyntä.
  • Saat reilun 20 päivän kattavan Salesforce Customer Success -asiantuntijakoulutuksen sekä sitä tukevan laajan Salesforcen Trailhead e-learning tarjonnan osaamisesi kehittämiseksi. Salesforce Academy -osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutukseen 4,4/5.
  • Saat mahdollisuuden suorittaa arvostetun Salesforce Administration -sertifikaatin.
  • Sinulla on hieno mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen: Aiemmista koulutusohjelmista valmistuneista 83% sai työpaikan heti koulutuksen päätyttyä.
  • Saat loistavat eväät verkostoitumiseen Salesforce Academy alumnien sekä muiden Salesforcen verkostojen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

HAE HETI!

Voit hakea Salesforce Academy -rekrytointiohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja asiakkuutesi TE-palveluissa on voimassa. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti tai viimeistään 14.10.2018!

Hakeminen Salesforce Academyyn edellyttää kahden hakemuksen jättämistä seuraavan ohjeistuksen mukaisesti:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 681459). Tämä on koulutuksen virallinen hakemus ja edellyttää täten huolellista täyttöä. Muista tuoda koulutuksen ja työkokemuksen ohella esiin myös motivaatiosi. Esivalinta tehdään tämän hakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä.
  2. Täytä sen jälkeen työkokemuksesi, osaamisesi ja liitä oma CV:si Sarasen järjestelmään. Tämä profiili on käyntikorttisi rekrytoiviin yrityksiin.

Täytäthän molemmat hakemukset erityisen huolella, sillä kutsumme näiden hakemusten perusteella sinut Salesforce Academy –infotilaisuuteen, joka on haastattelukierroksista ensimmäinen.

Lisätiedot:

Nettisivuiltamme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/ sekä Kaisa Oikariselta, kaisa.oikarinen@saranen.fi, 050 462 2200. Parhaiten tavoitat Kaisan sähköpostitse, tai puhelimitse tiistaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 10-13.

markkinoinnin automaatio, Salesforce, marketing automation, digital marketing, digimarkkinointi