(Poistunut julkaisusta)

Salesforce–järjestelmäasiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

Haemme DNA:n tietohallinnon BSS & CRM / B2B CRM -tiimiin Salesforce-järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin.

Järjestelmäsiantuntijana pääasiallinen tehtäväsi on toimia Salesforce-järjestelmän teknisenä pääkäyttäjänä. Kehität järjestelmää yhteistyössä liiketoiminnan kanssa.

Olet aktiivisesti yhteydessä liiketoiminnan Salesforce -pääkäyttäjien kanssa, analysoit tehtyjä vaatimusmäärittelyjä ja kommunikoit nämä eteenpäin kumppanille, ohjeistat järjestelmän käytössä ja testauksessa sekä laadit tarvittaessa käyttöohjeita.

Hakijalta odotamme yli vuoden kokemusta Salesforce-pääkäyttäjätehtävistä (Sales Cloud) sekä soveltuvaa keskiasteen pohjakoulutusta. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon pystyvä. Katsomme eduksi Community Cloud -osaamisen.

DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden eteenpäin viemisestä. Vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja esiinnyt sekä pidät koulutuksia mielelläsi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Arvomme nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät aidosti arjessamme ja työkulttuurissamme. Mutkaton työ mahdollistaa työn tekemisen juuri siellä, missä itse sen haluat tehdä. Kun haluat tulla toimistolle, työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä sijaitsevassa monimuotoisessa DNA Talossa. Tarjoamme myös muita ison talon etuja, vaikkakin meille tärkeintä on kyetä tarjoamaan sinulle motivoivia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan.

Voimme myös ylpeänä kertoa, että DNA palkittiin helmikuussa Suomen toiseksi parhaana työpaikkana suurten yritysten sarjassa, joten olemme kirjaimellisesti Great Place to Work. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Haluaisimme kuulla sinusta ja kertoa tehtävästä lisää, joten jätäthän hakemuksesi Baronan sivujen kautta viimeistään 13.7.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joel Kinnunen, Consultant, IT Talent Acquisition numerosta +358 50 506 0096 tai sähköpostitse joel.kinnunen@barona.fi