(Poistunut julkaisusta)

Salesforce Business Consultant (tech oriented)
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Onko sinulla ennakkoluuloton asenne uusia teknologioita kohtaan ja halua oppia uutta? Haluatko löytää uusia tehokkaita ratkaisuja vauhdittamaan yritysten myyntiä ja asiakaskokemusta? Löytyykö sinusta uteliaisuutta kehittyä maailman johtavan CRM-järjestelmän eturivin tekijäksi?

Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen kyllä – tässä on sinulle mahtava ponnahduslauta maailman laajuiseen Salesforce-ekosysteemiin, jossa ammatilliselle kehittymisellesi ei aseteta rajoitteita.

Salesforce on maailman johtava pilvipalveluna tarjottava CRM-järjestelmä. Anna uteliaisuudellesi mahdollisuus ja hae mukaan Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, jonka kautta pääset osaksi Salesforcen jatkuvasti kasvavaa ekosysteemiä. Mukana kouluttamassa ja rekrytoimassa uusia Salesforce-osaajia ovat mm. Accenture, Avaus Marketing Innovations, Fluido, Happy or Not, Idea Development ID, Metso, Sofigate ja Tieto. Lue tarkemmin rekrytoivista yrityksistä ja heidän tarpeistaan verkkosivuiltamme!

Oletko sinä seuraava business-orientoitunut konsultti?

 • Salesforcen business-konsultin rooli voi olla sinulle sopiva urahyppy, jos sinulla on esim. teknistä/kaupallista taustaa koulutuksen (insinööri, it-tradenomi, DI, KTM), työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta.
 • Toimialaymmärrys, analyyttinen ongelmanratkaisukyky, halu oppia ymmärtämään asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tekninen orientoituneisuus auttavat sinua kehittymään tähän rooliin.
 • Aikaisempi kokemus asiakkuudenhallintajärjestelmistä ja projektityöskentelystä antavat sinulle hyvät valmiudet kehittyä uuteen rooliisi. Konsulttina erinomaiset vuorovaikutustaidot eri sidosryhmien välillä ovat valttikorttejasi.  
 • Nyt ei haeta valmiita osaajia, vaan uusia uteliaita, sinnikkäitä, ajattelevia, can do -asenteella työstään inspiroituvia tekijöitä, jotka ovat valmiita tekemään urahypyn Salesforcen ekosysteemiin.
 • Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa.

Työurasi paras investointi:

 • Pääset kehittämään osaamistasi laadukkaan koulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta 6 kk rekrytovassa koulutusohjelmassa (5.11.2018 – 8.5.2019)
 • Pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä Suomen eturivin yrityksissä, joissa osaamistasi arvostetaan
 • Saat reilun 20 päivän kattavan Salesforce Customer Success -asiantuntijakoulutuksen sekä sitä tukevan laajan Salesforcen Trailhead e-learning tarjonnan osaamisesi kehittämiseksi: Salesforce Academy osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutukseen 4,4/5
 • Saat mahdollisuuden suorittaa arvostetun Salesforce Administration -sertifikaatin
 • Pääset valitsemaan oman osaamista kehittävän erikoistumistrackin (Sales- ja Service- tai Marketing Cloud)
 • Sinulla on hieno mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen: Aiemmista koulutusohjelmista valmistuneista 83% sai työpaikan koulutuksen päätyttyä
 • Saat loistavat eväät verkostoitumiseen Salesforce Academy alumnien sekä muiden Salesforcen verkostojen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

HAE HETI!

Voit hakea Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja asiakkuutesi TE-palveluissa on voimassa. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti tai viimeistään 14.10.2018!

Hakeminen Salesforce Academyyn edellyttää kahden hakemuksen jättämistä seuraavan ohjeistuksen mukaisesti:

 1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 681459). Tämä on koulutuksen virallinen hakemus ja edellyttää täten huolellista täyttöä. Muista tuoda koulutuksen ja työkokemuksen ohella esiin myös motivaatiosi. Esivalinta tehdään tämän hakemuksen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti ja anna motivaatiosi näkyä.
 2. Täytä sen jälkeen työkokemuksesi, osaamisesi ja liitä oma CV:si Sarasen järjestelmään. Tämä profiili on käyntikorttisi rekrytoiviin yrityksiin.

Täytäthän molemmat hakemukset erityisen huolella, sillä kutsumme näiden hakemusten perusteella sinut Salesforce Academy -infotilaisuuteen, joka on haastattelukierroksista ensimmäinen.

Lisätiedot:

Nettisivuiltamme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/ sekä Kaisa Oikariselta, kaisa.oikarinen@saranen.fi, 050 462 2200. Parhaiten tavoitat Kaisan sähköpostitse, tai puhelimitse tiistaisin klo 13-15 ja keskiviikkoisin klo 10-13.

business consultant, technical business consultant, consultant, konsultti, Salesforce, CRM