Salesforce-asiantuntija
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Primary location:

HELSINKI

Haluamme kasvattaa kyvykkyyttämme parantaa asiakaskokemustamme jatkuvasti. Sinulle Salesforce-osaajana tämä tarkoittaa tilaisuutta uuden äärelle, kun ainutlaatuinen tekemisemme mittaluokka yhdistyy kunnianhimoomme markkinointiteknologioiden hyödyntämisessä. Haluatko tarttua haasteeseen ja tulla viemään meidän tekemistämme uudelle tasolle?

Meillä olisi näin alkuun tarjota sinulle määräaikainen, vanhempainvapaan aikainen työsuhde. Tätä sinun ei tule säikähtää. Tämä on sinulle pikemmin mahdollisuus, koska nykyvauhdissa kehitystyömme ja onnistumisemme tarvitsee yhä enemmän sinun kaltaisiasi osaajia.

Kiinnostaisiko sinua rooli, jossa toimit IT-kehityksen ja liiketoiminnan välissä? Majakkana ohjaten osapuolia yhteiseen, oikeaan suuntaan.

Tässä tehtävässä tulet olemaan kehitysprosessimme ajuri – pidät meidät liikkeellä ja suunnassa. Käsissäsi liiketoimintavaatimukset kääntyvät teknisiksi vaatimuksiksi ja ymmärrykseksi tarvittavasta toteutuksesta. Tämän jälkeen varmistat, että kehitystyömme yhdessä kumppaneidemme kanssa tuottaa odotetun arvon ja lopputuloksen. Teet päätöksiä, mitä ja miten teemme tai kuka tekee.

Sinun vastuullasi on, että käytössämme olevaa teknologiaa hyödynnetään kustannustehokkaasti ja asiakkaidemme tarpeita vastaavasti. On tärkeää, että katseesi on tulevassa. Sinulla on tällöin ymmärrys Salesforce-alustan mahdollisuuksista ja taito auttaa meitä ulosmittamaan ne arkemme asiakaspalvelussa ja markkinointiautomaatiossa – tarvittaessa ihan käyttäjätasolla asti.

Työsi avainsanoina: määrittely, projektijohto, testaaminen, demot, palveluhallinta, toimittajaohjaus, käyttäjätuki, sisäiset asiakkaat, ongelmanratkaisu, parantaminen.

Työssä onnistumisesi tulos on tyytyväinen asiakas. Toki väliin mahtuu kehitystyömme tavoitteita ja prosesseihimme liittyviä mittareita, jotka pitävät sinut oikeassa suunnassa.

Mitä me voimme antaa sinulle?

Ensinnäkin tulet saamaan kaiken tukemme onnistuaksesi omassa työssäsi. Et tule koskaan olemaan yksin etkä vailla sanan sijaa, kun autat meitä Salesforce-kehityksessä. Olet avainosaaja tiimissämme.

Työsi vie sinut kokeneenakin osaajana uuden äärelle. Eri liiketoimintamme pankista vähittäiskauppaan ja matkailu- ja ravintolapalveluihin sekä alustat ABC-mobiilista verkkokauppaan tuovat sävyjä arkeesi. Uutta kuulet ja omaksut myös eri alueidemme ammattilaisilta. Kun vielä haasteemme eivät ole niitä triviaaleimpia ja tekemisemme mittaluokka ainutlaatuinen, tuo se oman mausteensa. Opit ja kehityt – sen uskallamme luvata.

Tulet kehittämään Suomen suurinta ja tunnetuinta kanta-asiakkuutta. Työskentely virtuaalitiimeissä vie sinut tekemään päätöksiä ja vaikutat suoraan toteutettaviin ratkaisuihin.  Elämmekin kiinnostavaa aikaa, kun kasvatamme omaa kehittämisen kyvykkyyttämme sinun osaamisalueellasi. Salesforce on vielä elinkaarensa alussa meillä, tekemistä siis riittää.

Kiehtovaa meidän arjessamme on se, että maailmamme ei ole missään määrin valmis. Paljon on tehty ja toimintamme ketteröitynyt, mutta paljon on vielä edessä. Tämä onkin mielestämme oiva hetki hypätä mukaan matkaan, jos haluat nähdä ja kokea uutta, olla mukana vaikuttamassa ja työskennellä porukassa, joka painaa kohti yhteistä maalia. Meitä ei parit mutkat hidasta – sillä kyky ja taito onnistua, se meillä on.

Näiden lisäksi kulttuurimme ja työskentelymme joustot varmistavat myös sinulle sopivan työn ja vapaan balanssin. Henkilökohtaista arkeasi taas tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Entä millaisilla taidoilla onnistut tehtävässä?

Luonnollisesti tämä rooli edellyttää sinulta kokemusta Salesforce-alustoista. Service ja Marketing Cloud ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on taito tuoda liiketoiminnan vaatimukset ja odotukset teknisiksi vaatimuksiksi, joiden pohjalta voidaan rakentaa ymmärrys tarvittavasta toteutuksesta. Ja kun keskustellaan integraatioista ylätasolla, pystyt osallistumaan keskusteluun.

Projektit pysyvät ohjauksessasi kurssissa ja aikataulussa. Scrum ja Jiran käyttö ovat sinulle tuttuja. Osaat ja uskallat myös tehdä päätöksiä sekä tuoda esiin näkemyksesi. Kuuntelet tarkasti, etkä suinkaan aina rakastu ensimmäisenä omaan ideaasi.

Verkostoituminen ja verkostoissa vaikuttaminen on sinulle luontaista. Et säikähdä, jos työhösi kohdistuu laajempaakin kiinnostusta ja pääset sitä esittelemään. Uuden oppiminen ja osaamisen jakaminen on sinulle mieluisaa – tehtävässäsi kun se on keskeistä.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla tuleva työkaverimme?

Jos tämä tehtävä vaikutti mielestäni lupaavalta, voit hakea työkaveriksemme oheisen hakulomakkeen kautta 28.4.2021 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Janne juttelee mielellään kanssasi lisää niistä. Hänet tavoitat parhaiten 14.4. klo 10-11 ja 21.4. klo 10-11 numerosta 050 388 3198. Voit myös laittaa sähköpostia janne.lemettinen@sok.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot