(Poistunut julkaisusta)

sales&content support
Viking Jalkineet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

SALES & CONTENT SUPPORT

Pääset mukaan ”pienen perheen” arjen tekemiseen, otat osaa asiakaspalveluun ja pidät siitä että jokainen työpäiväsi on erilainen. Olet mukana kehittämässä Yhtiön diginäkyvyyttä (Facebook ym. somekanavat) ja tunnet mielenkiintoa erilaisten asioiden selvittämiseen ja niiden analysointiin.

Menestyt tehtävässä kun olet aidosti kiinnostunut siitä mitä asiakkaissamme tapahtuu, haluat jatkuvasti oppia uutta ja osaat viedä sovitut asiat maaliin saakka. Tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Persoonatasolla sinussa korostuu aito halu oppia uutta, aktiivisuus ja oma-aloitteisuus. Olet kiinnostunut ulkoilusta myös vapaa-aikanasi ja pidät siitä että saat toimia sekä itsenäisesti että tiimin jäsenenä.

Viking jalkineet tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän aktiivisessa ja ajoittain jopa hektisessä ympäristössä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Tapio Valkonen, puh. 0400-453 039. Lähetä hakemus ja cv palkkatoivomuksen kanssa 18.2.2020 mennessä osoitteeseen t.valkonen@vikingfootwear.com