(Poistunut julkaisusta)

Sales/Account Manager
Your Special Delivery Service Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Mitä etsimme?

Logistiikka tarjoaa suunnattomat mahdollisuuden innovatiivisuuteen ja me uskomme, että  kestävä menestys ja yhteistyö saadaan tarjoamalla parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Haemme B-to-B -myyntiimme lisää uutta voimaa ja etsimme juuri sinua. Olemme tunnettuja viiden tähden palvelustamme ja tarvitsemme persoonaa, joka löytää asiakkaat, ottaa heihin yhteyttä ja saa heidät kääntymään puoleemme kuljetustarpeissa.

 

Sinä:

Tiimillämme on tarttuvan positiivinen asenne ja voimakas halu onnistua. Liityt voitontahtoiseen tiimiimme, jonka osana sinulla on loistavat mahdollisuudet toimia sekä itsenäisesti että läheisessä yhteistyössä muiden kanssa. Tiiviin tiimimme jäsenenä pärjäät, jos sinulla on tarve onnistua mutta jonka osana sinun tulee myös arvostaa etiikkaa ja avoimuutta. Pääset edustamaan palvelua, jolle on markkinoilla kova kysyntä.

 

Tehtäväsi meillä:

Ensimmäinen prioriteettisi on löytää meille uusia tyytyväisiä asiakkaita, sopia heidän kanssaan tapaaminen, ymmärtää heidän tarpeeensa sekä tarjota heille kantava ratkaisu kuljetustarpeisiin. Ja kun olet saanut yrityksen asiakkaaksemme, toimit heidän yhteyshenkilönään ja sekä tiedotuskanavana asiakkaan ja meidän välillämme.

Asiakkaillamme on vaihtelevia tarpeita, välillä myös melkein mahdottomalta tuntuvia. Näiden tarpeiden ymmärtämiseksi tarvitset herkkää korvaa sekä nopeaa ajatusta. Kansainvälinen tiimimme on aina tukenasi ja olemmekin aina löytäneet ratkaisun mahdottomilta tuntuviin tilanteisiin.

 

Tämä on sinulle oikea paikka, mikäli:

  • Sinulla on voimakas halu saavuttaa päämääräsi
  • Ymmärrät yritysmaailmaa
  • Sinulla on ajokortti
  • Haluat käyttää puhelinta olennaisena osana päivittäistä työtäsi
  • Tunnet olosi mukavaksi tapaamisissa: olet luonteva ja sinusta ehkä jopa pidetään
  • Osaat toimia yhteistyössä muiden (kolleegoiden ja asiakkaiden) kanssa eli olet joukkuepelaaja
  • Olet positiivinen, sosiaalinen ja täynnä energiaa
  • Osaat puhua ja kirjoittaa sujuvasti suomea
  • Osaat puhua ja kirjoittaa hyvin englantia

 

 

Mikäli koet olevasi oikea henkilö meille, lähetä lyhytmuotoinen hakemus englanninkielisen CV:si kanssa osoitteeseen: sakari.ormio@ysds.com otsikolla: YSDSSALES201802.

 

Lisätietoja tehtävästä: Sakari Ormio, 0400 810 932 ja parhaiten tavoittaa klo 13:00 – 14:00 arkipäivisin.

 

Paikka täytetään heti kun oikea henkilö löytyy.