(Poistunut julkaisusta)

Sales-trainee
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee -ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Markets -liiketoimintaamme Helsingissä nyt Sales -traineella!

 

Sales-trainee

 

Työskentelet osana Instituutiomyynnin Cross Asset Investor Solutions –tiimiä.  Tiimin tehtävänä on pääomamarkkinatuotteiden myynti ja myynninedistäminen OP Ryhmän asiakkaille. Haemme tehtävään henkilöä, jonka tehtävänä on osallistua kaupankäyntiin pääomamarkkinatuotteilla sekä tukea tiimiä laaja-alaisesti pääomamarkkinatuotteiden myynnissä. Olet osa tiimiä ja osallistut myös muihin asiakasliiketoimintaa edistäviin tiimin töihin tarpeen mukaan.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit 

 

Olet aidosti kiinnostunut pääomamarkkinoista ja sinulla on vähintään perustuntemus osake- ja joukkovelkakirjalainamarkkinoista sekä johdannaistuotteista. Haluat tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja omaat myynnillisistä pelisilmää. Pystyt toimimaan tiimissä ja löytämään oman paikkasi varmistaen osaltasi tiimin onnistumisen. Sinun tulee olla oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen. Haluat kehittyä ja tehdä työsi tehokkaasti, mutta tarkasti. Olet sanavalmis ja ilmaiset itseäsi selkeästi suullisesti ja kirjallisesti vaativissakin vuorovaikutustilanteissa.

 

Sinulla on tehtävään soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon opintoja taustalla. Olet joko vastavalmistunut tai viimeistelemässä opintojasi. Toimessa tarvitset erinomaista englannin kielen taitoa.  Lisäksi hallitset sujuvasti Microsoft Office –tuotteet.

 

Muutama sana meistä… 

 

Sales -traineena pääset työskentelemään osaksi ketterää tiimiä. Ketterän toimintatavan ytimessä ovat itseohjautuvat tiimit, joiden tarkoituksena on tuottaa asiakasarvoa. Ketterissä tiimeissä vastuut ovat selkeät, päätöksenteko nopeaa ja johtaminen on tyyliltään suuntaviivojen antamista. Ketterän toimintatavan ansiosta asiakkaiden odotuksiin reagointi on nopeaa ja sujuvaa.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea 

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alan halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmaksi tähdeksi. 

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee -kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee -ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa, Tuomas Kaasalainen, puh. 050 414 8397 (to 29.10.2020 klo 14-15 tai ti 3.11.2020 klo 14-15).

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.