(Poistunut julkaisusta)

Sales Trainee
Poolia Suomi Oy / Apix Messaging Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Apix Messaging Oy

Apix Messaging Oy on sanomanvälitysyhtiö, joka tarjoaa palveluja yritysten verkkolaskutukseen ja muiden liiketoimintaan liittyvien tapahtumien sähköistämiseen Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Palvelut kattavat aineistojen muunnokset, reitittämisen ja jakelun niin sähköisiin kuin fyysisiin kanaviin sekä sähköisen arkistoinnin. Apixin palveluja käyttää jo yli 26 000 asiakasta.

Esittely

Asiakkaamme Apix Messaging Oy etsii myyntitiimiinsä

SALES TRAINEETA

Yritys sijaitsee Espoon Mankkaalla erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa, heti tai lomien jälkeen. Hae paikkaa kuitenkin heti, sillä käynnistämme haastattelut välittömästi ja paikka täytetään mahdollisimman pian!

Työtehtävät

Tule tekemään kanssamme myyntiä hyvällä sykkeellä ja draivilla! Alussa tekisit myyntiä yhdessä kollegoidesi kanssa hoitaen koko asiakasputken potentiaalisten asiakkaiden tunnistamisesta ja löytämisestä tarjouksien tekoon ja aina keissien clousaamiseen asti. Saat myyntisi tueksi kokeneet asiantuntijat sekä tukea oppimisellesi ja oman asiakasportfoliosi kasvattamiselle. Asiakaskäynneillä käyttekin aluksi yhdessä.

Jokainen päivä opettaa sinulle lisää uutta alasta ja asiakkaittesi liiketoiminnasta. Tehtävässä kasvat verkkolaskutuksen huippumyyjäksi ja tulevaisuudessa tulisit hoitamaan omia asiakkuuksiasi itsenäisesti. Saat tukea tiimiltäsi ja koko organisaatiolta päivittäiseen työhösi, haluamme auttaa sinua oppimaan ja menestymään. Kehittyminen ja urapolkusi on myös sinusta itsestäsi kiinni, sitä ei rajoiteta.

Edellytykset

Olethan tiedonjanoinen ja eteenpäinpyrkivä myynnin tuleva tähti! Sinulla on aitoa halua ymmärtää liiketoimintaamme ja kasvaa kanssamme myynnin ammattilaiseksi. Omaat jo jonkun verran kokemusta myynnistä sekä asiakaskontakteista ja luuriin tarttuminen on sinulle luontaista. Kilpailuhenkisestä ja periksiantamattomasta asenteestasi huolimatta kunnioitat työkavereita ja pelaat saumattomasti yhteen koko tiimin kanssa.

Työssä pärjätäksesi tarvitset erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi. Työ on liikkuvaa ja myyntialueena toimii koko Suomi, joten toivomme että sinulta löytyy ajokortti. Omaa autoa sinun ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Arvostamme koulutusta, mutta emme halua tarkemmin määritellä alaa/tutkintoa, sillä meillä kokonaisuus ratkaisee!

Edut

Apix tarjoaa sinulle pohjapalkan ja provision, johon voit itse omalla tekemiselläsi vaikuttaa! Yritys tarjoaa sinulle matalan organisaation edut sekä kansainvälisen yrityksen mahdollisuudet. Tässä työpaikassa ihmiset viihtyvät ja pitävät työn ohessa myös aina hauskaa!

Lisätiedot

Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakuohjeidemme mukaan. Rekrytointia hoitaa kumppanimme Poolia IT Oy/Sanna Majava, sanna@poolia.fi.

Haastattelut käynnistyvät välittömästi, joten haethan nopeasti!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter