Sales Trainee, osa-aika, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019
Oletko myyntihenkinen persoona, joka etsii seuraavaa askeltaan uralla? Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa myynnin tuen tehtävissä kasvavassa yrityksessä? Haluatko päästä kasvamaan osana myyntiorganisaatiota ja päästä näyttämään taitosi Sales Traineena? Etsimme nyt osa-aikaista Sales Traineeta Nets Oy:lle - mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Sales Traineeta Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Nets Oy:ssa.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan myynnin tukena osana Merchant Services-yksikköä, joka tarjoaa maksuratkaisuja kauppiaille Pohjois-Euroopassa. Tulet esimerkiksi syöttämään tilauksia järjestelmään, tekemään päivityksiä ja selvittelemään asiakastietoja. Lisäksi pääset osallistumaan myynnin raportointiin, valmistelemaan lukuja ja yhdistelemään dataa. Avustat myös tarvittaessa asiakkaiden kontaktoinnissa ja asiakassuhteen hoidossa. Pääset seuraamaan kokeneiden myyjien työtä ja tutustumaan samalla koko myyntiprosessiin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Myyjien tukeminen asiakassuhteen ylläpitämisessä
* Tilausten syöttäminen järjestelmään
* Asiakastietojen päivittäminen ja selvittäminen
* Asiakkaiden kyselyihin vastaaminen
* Myynnin raportoinnissa tukeminen


Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti reippaalle ja myynnilliselle henkilölle, joka haluaa kasvaa ja oppia uutta. Tehtävä tarjoaa lisäksi hyvän mahdollisuuden talon sisällä kehittymiseen ja uran luomiseen myyntiorganisaation sisällä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävää soveltuvat kaupallisen alan opinnot käynnissä ja aito kiinnostus myynnin sekä myynnin tuen tehtäviä kohtaan. Olet kartuttanut työelämän kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä ja haluat päästä näyttämään taitosi vastuullisemmassa ja monipuolisemmassa roolissa. Työskentelet reippaalla, tavoitteellisella ja kunnianhimoisella otteella, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulutausta
* Mahdollisuus sitoutua osa-aikaiseen työntekoon pitkäjänteisesti
* Asiakaspalveluhenkinen, reipas ja huolellinen ote työntekoon
* Palo myyntiä, itsensä haastamista ja uuden oppimista kohtaan
* Sujuva suomen ja englanninkielen osaaminen


Lisäksi aikaisempi kokemus SAP:sta katsotaan suureksi eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi vielä tänään, sillä aloitamme haastattelut jo lähiviikkojen aikana!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: osa-aikainen, 15h / viikko

Kesto: 31.12.2019, jatkosta mahdollisuus keskustella

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Nets Oy on osakeyhtiö, jonka tuotteita ovat erilaiset korttimaksamisen palvelut. Yritys tarjoaa maksamisen ratkaisuja pankeille, kaupoille ja yrityksille. Nets on osa tanskalaista Nets Holding A/S -konsernia, jolla on toimintaa 12 maassa. Netsin palveluja Suomessa tarjoaa kaksi yritystä Nets Finland Oy sekä Nets Oy eli entinen Luottokunta. Lisäksi konserniin kuuluu verkkomaksupalveluja tarjoava Paytrail.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265142
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki