(Poistunut julkaisusta)

Sales Technician, Elektroniske Betalings Systemer AS
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Elektroniske Betalings Systemer AS, Finland is the Finnish branch of a Norwegian technology company with a primary focus on cash-free payment solutions. The company where founded in 1986 and has been a key participant in the development of the cash-free payment. The business base is on a technological environment with its own development and production of electronic payment solutions, photoID and the agency in Norway and Finland for sales and support of the Nayax Payment & Machine Management system. EBS is part of a group of companies with a total of 120 employees. We are now looking for the right person to help us expand our business in Finland further.

 

https://www.ebsfi.fi/


SALES TECHNICIAN

 

Haemme asiakkaamme toimeksiannosta innokasta myynnin ammattilaista työskentelemään mielenkiintoisissa myyntitehtävissä Nayax-maksuratkaisujen ja -maksupäätteiden parissa. Tämä vakituinen ja kokoaikainen työ alkaa loppukevään 2019 aikana, ja työskentelyalue painottuu pääkaupunkiseudun alueelle.

 

Työ sopii juuri sinulle, jos olet myyntihenkinen ja asiakaslähtöinen osaaja, ja nautit itsenäisessä myyntityössä. Olet ihmisläheinen persoona ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on hyvä taito luoda innostunutta ilmapiiriä asiakaskohtaamisissa ja pidät yllä luottamuksellisia asiakassuhteita. Arvostamme sinun proaktiivista työotettasi, sekä halua tehdä tuloksellista myyntityötä teknisten tuotteiden parissa.

 

Työssä menestyäksesi voit olla joko myyntiurasi alkuvaiheilla tai kokenut myynnin ammattilainen, sillä työnkuvaa on mahdollista räätälöidä sinun osaamisesi mukaisesti. Tämän lisäksi edellytämme sinulta sujuvaa englannin- ja suomenkielentaitoa, ja katsomme eduksesi elektroniikka- ja IT-alan osaamisesi.

 

Sales Technician -roolissa vastaat nykyisten asiakkaiden tuotemyynnistä, tuotteiden edustamisesta sekä uusasiakashankinnasta. Olet aktiivisessa yhteydessä asiakkaisiin, käyt asiakastapaamisissa ja suunnittelet omaa työtäsi tavoitteiden mukaisesti. Autat myös mielelläsi asiakkaita laitteiden käytössä ja perehdytyksessä.


Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle mielekäs ja liikkuva työ, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi myynnin tehtävissä. Jos edellä mainittu kuulostaa seuraavalta työtehtävältäsi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän CV:n ja hakemuksen järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 5.5.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Oona Sundvik (p.040 – 634 1797) seuraavina aikoina: torstaina 18.4. klo.14-15, torstaina 25.4. klo.9-10 ja maanantaina 29.4, klo.14-15 / oona.sundvik@adecco.fi