Sales Team Manager
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Me studentworkiläiset olemme työelämän agentteja, jotka auttavat nuoria osaajia, opiskelijoita ja vastavalmistuneita löytämään oman alansa ensimmäiset asiantuntijatehtävät ja sitä kautta luomaan merkityksellisiä työuria. Me uskomme uransa alkutaipaleella olevien osaajien potentiaaliin sekä tuoreimpaan substanssiosaamiseen ja osaamme sanoittaa ne tavalla, jolla uusia urapolkuja syntyy vuosittain tuhansia! 

Sales Team Manager – oletko sinä meidän uusi myynnin tiiminvetäjä!

Etsimme intohimoisesti myynti- ja esimiestyöhön suuntautuvaa Sales Team Manageria Helsingin myyntitiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Sales Team Managerina ensisijaisena tehtävänäsi on toimia lähiesimiehenä Account Managereillemme vastaten tiimisi päivittäisestä tekemisestä, ammatillisesta kehittymisestä sekä tulostavoitteisiin pääsemisestä. Olet aidosti myyjiemme tukena ja omalla esimerkilläsi johdat sekä valmennat tiimisi seuraavalle tasolle saaden heidät loistamaan omassa roolissaan. Esimiesvastuun lisäksi tehtävänäsi on Studentworkin palveluiden aktiivinen ja tulostavoitteellinen myynti uusille ja jo olemassa oleville asiakkaillemme kasvutavoitteidemme mukaisesti luoden maan parhaita asiakaskokemuksia jokaisessa kohtaamisessasi.

Työ on vaativaa ja samalla erittäin palkitsevaa. Tässä tehtävässä todellakin pääset tuomaan oman asiantuntijuutesi esille myynnin kehittämistyössä sekä hyödyntämään moderneja myynnin työkaluja arjessasi. 

Työssäsi Sales Team Managerina 

 • Toimit lähiesimiehenä tiimillesi ja johdat tiimiäsi esimerkillä kohti strategian mukaisesti asetettuja tavoitteita 
 • Lähivalmennat tiimisi seuraavalle tasolle niin tunnelman, päivittäisen tekemisen, ammatillisen kehittymisen kuin lukujenkin valossa
 • Vastaat tiimiläistesi tulostavoitteista ja tuet näihin pääsemisessä
 • Vastaat omasta asiakaskoristasi ja sen rakentamisesta sekä kehittämisestä aktiivisen myyntityön kautta

Etsimällämme Sales Team Managerilla on
 • Kokemusta esimiestyöstä ja B2B-ratkaisumyynnistä, toimialaymmärrys henkilöstöpalvelualalta nähdään suurena etuna
 • Tulosnälkää ja kykyä kantaa vastuuta omasta sekä tiimin tuloksesta
 • Kiinnostus toimialaa kohtaan sekä kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, sekä kykyä elää muutoksessa
 • Halu elää arvojemme mukaisesti


Me tarjoamme sinulle
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, ettäme ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietystijuhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 20.10.2019. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisition Manager Emmi Manneriin +358 40 358 4527.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1300493
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 20.10.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Emmi Manner (emmi.manner (a) studentwork.com)
 • Puhelin: +358403584527
 • Sijainti: Helsinki