(Poistunut julkaisusta)

Sales Team Manager
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Studentwork etsii verrattomaan myyntitiimiinsä Sinua, myynnin esimies

Meidän tekemistä ohjaa vahvasti ajatus ”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Se tarkoittaa sitä, että olemme Studentworkillä tavattoman ylpeitä siitä, että saamme joka päivä työllistää nuoria osaajia asiantuntijatehtäviin. Samalla autamme eri toimialoilla toimivia asiakkaitamme löytämään heille huipputyyppejä tukemaan heidän kasvuansa. Tänä vuonna kasvamme enemmän kuin koskaan ja tarvitsemme lisää kasvun kapteeneita, jotka haluavat olla kanssamme luomassa merkityksellistä työelämää. Toimeksiantojemme määrä ja myyntitiimimme koko kasvavat jatkuvasti, ja siksi 

STUDENTWORK ETSII SINUA SALES TEAM MANAGER HELSINKIIN

Sinusta
Sales Team Managerilla on avainrooli myyntitiimimme ja sitä kautta koko yrityksen kasvutarinassa. Hakemallamme henkilöllä on jo jonkin verran kokemusta ja näyttöä B2B-myynnin esimiestyön tehtävistä toimialalla, jolla tilanteet muuttuvat nopeastikin. Paineensietokyvystä sekä henkilöstöpalvelualan tuntemuksesta on varmasti tehtävässä hyötyä. Olet jo sen verran myynnissä menestynyt, että vaikka osan ajastasi käytät asiakkaidemme luona, sinulla ei ole enää tarvetta olla se toimiston paras myyjä euroissa. Saat pikemminkin onnistumisen kokemukset siitä, että saat tiimiläisesi onnistumaan. Emme etsi ”numeroniiloa”, mutta perustuntemus myynnin ja talouden tunnuslukujen soveltamisessa on tehtävässä avuksi. 
Viihdyt ihmisten parissa ja palat halusta saada ihmiset onnistumaan työssään. Tiimimme menestyminen edellyttää jokaiselta sitoutumista, sinnikkyyttä, rohkeutta ja kovaa työtä. Sinulle on luontevaa auttaa Account Managereitamme menestymisessä omassa työssään sekä heidän kehittymisessä seuraavalle tasolle. Osaat ja haluat näyttää esimerkkiä. 

Työstä
Helsingin myyntitiimin kapteenin tärkein tehtävä on johtaa esimerkillisesti Helsingin myyntitiimiä ja sitä kautta myyntiä operatiivisella tasolla. Tärkein tehtävä on liidata päivittäisellä esimiestyöllä Account Managerimme strategiamme ja tavoitteiden mukaisesti kohti kasvutavoitteitamme. Tehtävässä on mahdollisuus päästä kehittämään myynnin systematiikkaa sekä tapaa tehdä myyntiä yhdessä myyntitiimin sekä muiden myynnin esimiesten kanssa. Tulevaisuudessa Sales Team Manager on tärkeä lenkki tiimin rakentamisessa, kun tiimi kasvaa ja kehittyy. Tehtävä on meillä uusi ja valittavalla henkilöllä on mahdollisuus vaikuttaa tehtävän sisältöön ja työskentelytapoihin. 

Studentworkin Sales Team Manager

 • Vastaa operatiivisesta B2B-myynnin esimiestyöstä isoimman yksikön (Helsinki) osalta tavoitteet ja strategia huomioiden
 • Johtaa esimerkillä sekä omaa tahtoa tehdä tulosta ja kykyä kantaa vastuuta niin omasta kuin tiiminsäkin tuloksesta
 • Kykenee sytyttämään tiimin liekkiinsä omalla esimerkillään 
 • Suhtautuu intohimoisesti uusasiakashankintaan ja sen kehittämiseen asiakassuhteiden kehittämistä unohtamatta 
 • Tuntee modernit myynnin työkalut ja omaa kehittämismielisen asenteen koko myyntiä kohtaan
 • Ymmärtää, mitä on systemaattinen myyntityö ja on valmis käärimään itse hihat
 • On henkilö, joka haluaa toimia ja johtaa tiimiänsä arvojemme mukaisesti

o ALWAYS DELIVER: Tunnet aitoa intohimoa tekemääsi työtä kohtaan. Sinulla on kova tahto tehdä tulosta ja olet periksiantamaton pyrkiessäsi kohti omia ja yhteisiä tavoitteita.
o BE CREATIVE: Oppimishalusi, asenteesi ja motivaatiosi auttavat sinua kehittymään alamme parhaaksi. Omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut innolla tuumasta toimeen.
o TAKE RESPONSIBILITY: Sinulla on kyky johtaa omaa tekemistäsi ja suoriutua paineen alla. Et pelkää vastuuta vaan motivoidut siitä. Olet aina valmis auttamaan myös tiimiläisiäsi ja kollegoitasi onnistumaan.
o SHARE FUN: Toimistolla välität ympärillesi hyvää fiilistä, meininkiä ja juhlit tiimiläistesi ja kollegoidesi onnistumisia. Meille on tärkeää, että töissä on hauskaa.

Tämän me lupaamme sinulle 
Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Esimiehenä sinulla on tukenasi monen alan asiantuntijoita ja saat aina tukea sitä tarvitessasi. Haluamme tukea työn ja perhe-elämän tai vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme ja voimme kokea työn vastapainona yhdessä rennon juhlavia hetkiä. Tätä tukeaksemme järjestämme vuosittain useampia yhteisiä kohtaamisia kollegoidemme kanssa vuosikokouksen ja kick-offien merkeissä. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista.

Olemmeko match?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus tehtävässä on mallia pohjapalkka+provisio. Jos haluat liittyä osaksi huipputiimiämme, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja suosittelijatietojen kanssa, viimeistään 3.6.2018. Työ alkaa elokuussa 2018. Helsingin toimistomme sijaitsee Kampin Autotalossa kattojen yllä. 

Hakuprosessi:

 • Viimeinen hakupäivä 3.6.2018 – hakemuksia käsitellään jo hakuaikana
 • Haastattelut viikkojen 22-24 aikana
 • Valinnat tehdään 29.6. mennessä
 • Työt alkavat 6.8.2018


Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Antti Jussila torstaina 17.5. klo 14.30-16, torstaina 24.5. klo 9-10 sekä maanantaina 28.5. klo 14-15. Antin tavoitat puhelimitse, p. 040 574 7785.