(Poistunut julkaisusta)

Sales Team Manager, sähkönjakelun tuotteet
Finn Electric Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Etsimme kasvavaan joukkoomme

Sales Team Manager, sähkönjakelun tuotteet

Myynnin tiimimanagerina johdat, seuraat ja tuet myyntitiimiä tulosvastuullisesti. Tarjoat tiimisi kanssa asiakkaillemme ml. sähkölaitokset ja teollisuus, ensiluokkaisia sähkönjakelun tuotteita, ratkaisuja ja palveluja sekä vastaat myynnin ja myyntiprosessin kehittämisestä. Hoidat esimerkillisesti myös omia asiakkuuksiasi. Tapaat asiakkaista säännöllisesti ja tarjoat ratkaisuja heidän liiketoimintansa tueksi. Tiimisi kanssa hyödynnätte nykyaikaisia crm ja muita järjestelmiä asiakaskastyön tukena.

Sinulla on sähkötekninen tai kaupallinen koulutus, työkokemusta alalta sekä näyttöjä tuloksellisesta myynti- ja esimiestyöstä – tunnet hyvin asiakaskuntaa. Haluat panostaa tiimisi osaamiseen ja valmentamiseen tulosten saavuttamiseksi. Toimintasi on tavoite- ja ratkaisukeskeistä sekä työtapasi on selkeä ja systemaattinen. Hoidat työasioita sujuvasti myös englanninkielellä. Pidät asiakastyöstä ja omaat hyvät neuvottelutaidot. Haluat kehittyä edelleen alasi vankaksi osaajaksi kasvavilla sähkönjakelun ja automaation markkinoilla. Saat jatkuvan tuotekoulutuksen ja tiimisi tukena on osaava tekninen tukiryhmämme.

Toimipisteesi on joko toimistomme Pitäjänmäellä Helsingissä tai vaihtoehtoisesti kotitoimisto muualla Suomessa.

Tule kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja voitte kysyä TJ Seppo Vähimaa: puh 09 8700 270. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viitteellä ”Sales Finn Electric” 11.3.2018 mennessä sähköpostitse hr@klinkmann.fi.