(Poistunut julkaisusta)

Sales Team Leader
Stanley Security Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Oletko myynnin ammattilainen, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen uralla turvallisuusalan huippujen parissa? Määrätietoinen tiiminvetäjä, joka pystyy esimerkillään ja osaamisellaan motivoimaan oman myyntitiiminsä kohti onnistumista? Onko turvallisuusala jo tuttua sinulle?

Nyt olisi haussa Stanley Securitylle SALES TEAM LEADER Helsingin toimipisteeseen.

Tässä roolissa vastaat Stanley Securityn palveluiden ja ratkaisuiden myynnistä nimetyille asiakassegmenteille. Turvallisuusjärjestelmien myynnin lisäksi kykenet sujuvasti keskustelemaan asiakkaan kanssa siitä, kuinka Stanley Security Oy:n ratkaisut tukevat asiakasorganisaation toimintaa. Sovitamme sinulle tehtävän, jossa voit hyödyntää kokemustasi kehittämällä nykyisiä asiakassuhteitamme uusien ratkaisujemme avulla sekä hankkia aktiivisesti myös uusia asiakkuuksia.

Olet positiivinen ja avoin tiimipelaaja, ja johdat myyntitiimiäsi määrätietoisesti tavoitteita kohti. Työ tehdään toimistolta käsin, mutta se edellyttää myös matkustamista. Raportoit tiimisi toiminnasta myyntijohtajalle.

Näitä piirteitä etsimme

  •    Olet jo valmis myynnin ammattilainen, jolla on näyttöä onnistumisista ja sinulla on jo ehkä kokemustakin turvallisuusalalta tai siihen liittyvistä järjestelmistä    
  •    Omaat hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksija vakuutat esiintymiselläsi, ja nämä taidot mahdollistavat onnistumisesi tiiminvetäjän roolissa
  •    Olet teknisesti orientoitunut, omaksut nopeasti uusia asioita ja motivoidut myynnillisistä tulostavoitteista
  •    Toivomme, että sinulla on kaupallinen ja/tai tekninen peruskoulutus

Tätä me tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, vastuun laajasta asiakaskunnasta, kansainvälisen yrityksen mahdollisuudet, motivoivan palkkauksen sekä ainutlaatuisen tilaisuuden päästä vaikuttamaan turvallisuusalan kasvuun ja kehitykseen.

Lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työympäristön.

Heräsikö kiinnostus?

Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly Oy:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, ota yhteyttä Mikkoon puh. 040 185 0303.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.5.2018. Jos tunnistit tehtävän kiinnostavaksi, toimi kuitenkin ripeästi ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian – aloitamme käymään hakemuksia läpi heti!

Tutustu ja lue lisää: http://www.salesonly.fi/nykyiset-tyot/74-sales-team-leader/