Sales support
Input interior Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Sitoutuneet ihmiset, suurella intohimolla ovat rakentaneet Input interiorista Pohjoismaiden tämän päivän suurimman riippumattoman sisustuskonsernin. Toimintamme laajentuessa etsimme nyt myynnintuki/Sales support -henkilöä mukaan mahtavaan kasvutarinaamme Turun toimipisteeseen!

Tätä tarjoamme

Ainutlaatuinen mahdollisuus Sinulle päästä sisustusalalle! Meillä saat tarvittavat eväät työssä menestymiseen ja mahdollisuuden työskennellä tunnettujen brändien ja markkinoiden ehdottomasti laajimman tarjonnan parissa. Asiakkaitamme ovat mm. toimistot, koulut, hotellit, ravintolat ja sairaalat. Myyntiorganisaatiossamme saat myös monipuolisen arjen täynnä haasteita ja itsenäistä työskentelyä, jatkuvaa koulutusta sekä palautetta työstäsi. Yrityksemme on kansainvälinen toimija, joka tarjoaa jatkuvaa kehittymistä ja innostavan työilmapiirin dynaamisine kollegoineen.

Tätä etsimme

Etsimme henkilöä, jolla riittää halua olla mukana tekemässä Input interiorista Suomen kysytyin sisustustoimittaja. Osaat toimia kansainvälisten brändien, tavarantoimittajien ja asiakkaiden kanssa myös englanniksi. Etsit sujuvasti tietoa, teet tarjouksia ja seuraat projekteja. Viihdyt meillä, jos olet ratkaisukeskeinen, määrätietoinen ja tarkka yksityiskohdista. Sinun tulee myös ymmärtää jatkuvan asiakasviestinnän tärkeys ja osaatkin hoitaa asiat jouhevasti suullisesti sekä kirjallisesti. Jotta voisit olla osa myyntiorganisaatiotamme, sinun tulee hallita ja oppia sisustusasioihin liittyvä käytännön ongelmanratkaisu ja pitää palvelustandardit korkeana. Olet järjestelmällinen, hoidat työsi aikataulussa ja osaat käyttää tehokkaasti tietokonetta ja eri ohjelmia apunasi. Kiinnostus sisustamiseen katsotaan eduksi. Painotamme ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja henkilökohtaisia ominaisuuksia.

Hae paikkaa nopeasti

Input interior Oy:n toimisto ja showroom sijaitsee Turussa osoitteessa Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivuillamme olevan lomakkeen kautta pikaisesti/ 30.4.2018 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Tapio Heikkilä, +358 40 734 0764, tapio.heikkila@inputinterior.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255509
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku