(Poistunut julkaisusta)

Sales Support, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018Työn kuvaus:
  Spraying Systems Co. on maailman johtava teollisuus¬suuttimien ja erilaisten ruiskutuksen ohjausjärjestelmien valmistaja. Liiketoiminta on kasvanut ja laajentunut vuosikymmenien mittaan, ja yrityksellä on tehtaita mm. USA:ssa, Kiinassa, Brasiliassa, Saksassa, Italiassa ja Intiassa.
 
Haluatko kehittyä osana ammattitaitoista myyntitiimiä kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme nyt Spraying Systems Finlandille myynnin tukihenkilöä noin kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työajat ovat arkisin 8-16 välillä, ja toimipaikka sijaitsee Vantaalla.
 
Työ sopii juuri sinulle, jos haluat päästä monipuolisiin myynnin tukitehtäviin ja kykenet pitämään langat käsissäsi. Henkilönä sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä kykyä priorisoida tehtäviä. Vuorovaikutustaitojesi ja myyntihenkisyytesi avulla onnistut nopeatempoisissakin työkäänteissä, ja kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa.
 
Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on kyky omaksua nopeasti tietojärjestelmiä ja MS Office -taitosi ovat hyvät. Katsomme eduksesi, jos olet käyttänyt aiemmin SAP:ia tai muuta toiminnanohjausjärjestelmää. Työkielenä sinulta sujuu englanti ja suomi.
 
Tässä roolissa pääset olemaan mukana myynnin tukitoiminnoissa, ja tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi ostolaskujen talletus ja tilaustenkäsittely. Lisäksi pääset pitämään yhteyttä asiakkaisiin puhelimitse, ja olet tiiviisti yhteydessä yrityksen sisäisesti kansainvälisiin tiimeihin. Jatkossa myös muut konttoritehtävät ovat mahdollisia.
 
Tehtävän kautta sinulle avautuu mahdollisuus olla osana kansainvälistä yritystä sekä erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Määräaikaisuuden jälkeinen jatko voi olla mahdollinen. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy viimeistään 27.5.2018. Lähetäthän meille englanninkielisen CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Oona Sundvik (p.040-6341797) tiistaina 15.5. klo.14-15 ja torstaina 17.5. klo.10-11.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sales Support


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik, 040-6341797


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO