(Poistunut julkaisusta)

Sales support Tampere
Input interior Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Sitoutuneet ihmiset, suurella intohimolla ovat rakentaneet Input interiorista Pohjoismaiden suurimman riippumattoman sisustuskonsernin. Tule mukaan mahtavaan kasvutarinaamme Tampereen myyntipisteeseen

Input interior on Pohjoismaiden johtava itsenäinen sisustusalan konserni, jolla on ainutlaatuista osaamista luoda tarvelähtöisiä sisustusratkaisuja toimistojen ja elinkeinoelämän, hotelli- ja ravintola-alan, koulujen ja oppilaitosten sekä terveydenhuollon tarpeisiin. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä markkinoiden laajimman sisustusvalikoiman parissa. Myyntiorganisaatiossamme saat myös monipuolisen arjen täynnä haasteita, jatkuvaa koulutusta sekä palautetta työstäsi.

Sales supportin työtehtävissä Input interiorilla Tampereella sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti sekä tiimissä myyjiemme/projektipäälliköiden kanssa. Tulet omalla työpanoksellasi tukemaan toimipisteemme ja konsernimme yhteistä kasvutavoitetta. Yhdessä myyjien/projektipäälliköiden kanssa huolehdit projektien hoidosta aina hankinnasta toimitukseen saakka sovittujen raamien mukaisesti. Tehtäväsi myynnituessa sisältävät:

  • Avustaa myyjiä/projektipäälliköitä tarjouksissa, toimittajakyselyissä, tilauksissa ja toimitusvalvonnassa
  • Huolehtia asiakasrekisterin ja mahdollisuuksien päivityksestä
  • Asiakasyhteydet/tapahtumat
  • Asiakaspalvelu ja erilaiset hallinnolliset tehtävät

Etsimme nyt ratkaisukeskeistä henkilöä, joka nauttii sisäisestä ja ulkoisesta asiakaspalvelusta, päivittäisestä yhteistyöstä kollegojen ja tavarantoimittajien kanssa sekä monipuolisesta työnkuvasta. Toivomme sinun olevan:

  • Tarkka yksityiskohdista ja omaat liiketaloudellisen ajattelumallin
  • Järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen
  • Kykenet hoitamaan useitakin projekteja samanaikaisesti
  • Osaat hoitaa asiat jouhevasti suullisesti ja kirjallisesti, myös englannin kielellä
  • Hoidat työsi aikataulussa loppuun
  • Nautit yhteydenpidosta asiakkaiden ja tavarantoimittajien kanssa

Toivomme, että omaksut helposti uusien IT-järjestelmien ja eri ohjelmien käytön. Aiempi kokemus myynnistä, myynnintuesta ja asiakaspalvelusta sekä eri IT-järjestelmien käytöstä on eduksi. Kiinnostus sisustamiseen katsotaan myös eduksi.

Painotamme ennen kaikkea oikeanlaista asennetta ja henkilökohtaisia ominaisuuksia. Hae rohkeasti mukaan menestystarinaamme.

Input interior Oy:n toimisto ja showroom sijaitsee Tampereella osoitteessa Tammelan puistokatu 23A, 33500 Tampere.

Hae paikkaa nopeasti

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivuillamme olevan lomakkeen kautta pikaisesti / 31.10.2019 mennessä. Alla oleva ”Hae paikkaa” painike ohjautuu kotisivuillemme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa Tapio Heikkilä, +358 40 734 0764, tapio.heikkila@inputinterior.fi.