(Poistunut julkaisusta)

Sales Support Specialist
Valokuitunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Meillä on innostava paikka rohkealle ja tekevälle kollegalle,
 

SALES SUPPORT SPECIALIST
 

Meistä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Niinpä voimmekin kutsua itseämme edelläkaivajiksi! Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin.  Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Turun, Tampereen ja Porin seudulla sekä Uudellamaalla. Tarkoituksenamme on laajentua koko Suomeen.

Kollegoinasi olemme

 • energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
 • laadukkaasti, vastuullisesti ja lujasti, mutta rennosti työskentelevä joukko
 • itsenäisiä, mutta yhteisöllisiä: toimimme tiiviissä käsikynkässä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
 • kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi saamme rakentaa työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Työskentelemme modernein menetelmin ja työkaluin. Päätoimipisteemme sijaitsee Hämeentiellä Helsingissä. Tarjoamme henkilökunnallemme erinomaiset työvälineet, etätyön mahdollisuuksia ja joustavat työajat. Kattava työterveys, liikuntaetu, puhelinetu ja muut tarvittavat työvälineet kuuluvat työntekijöillemme. Valokuidun lisäksi rakennamme uudenlaisia toimintatapoja toimialalle. Meillä kasvetaan tehtävien kautta, yhdessä yrityksen ja ihmisten kanssa.


Tehtävästä:

Myyntityömme tapahtuu rajatuilla taajamien pientaloalueilla, jolloin tapaamme perheiden päättäjiä heidän omalla asuinalueellaan door-to-door-myynnin kautta. Sales Support Specialistina mahdollistat osaltasi niin myynnin johdon strategisempaa kuin kentällä tapahtuvaa operatiivisempaa työtä kaikissa vaiheissaan.

Olet myynnin organisaation toiminnan ja kehityksen päivittäinen tuki. Tärkeimmät yhteistyökumppanisi oman tiimin ja myynnin kumppaniverkoston lisäksi ovat oman organisaation kehitys, markkinointi sekä aluehallinnan ja rakennuttamisen porukat. Olet tärkeä linkki myynnin, markkinoinnin ja rakentamisen välillä, ja pidät itsesi ajan tasalla suunnitelmista ja aktiviteeteista eri alueilla. Tuet kaikkia myynnin kanaviamme. Keräät, yhdistät ja viestit oleellisia tietoja eteenpäin oikea-aikaisesti ja koordinoit myynnin resursointia alueiden rakentamisen suunnitelmien mukaisesti.

Osallistut myynnin johdon viikoittaisiin palavereihin sekä myynnin ja markkinoinnin operatiivisiin palavereihin. Olet mukana myynnin konseptien, kampanjoiden ja aktiviteettien suunnittelussa ja valmistelussa, ja ohjeistat toimeksiantoja kumppaniverkostolle. Seuraat, analysoit ja dokumentoit kampanjoiden ja muiden aktiviteettien tuloksia. Koordinoit myyjien koulutusta ja vastaat mm. materiaalien hankkimisesta ja valmistelusta. Tarvittaessa avustat rekrytoinnissa sekä työn aloittamisen ja perehdytyksen hallinnollisissa rutiineissa. Hoidat myös myynnin hallinnointiin liittyvät rutiininomaiset järjestelmätyöt ja –päivitykset.


Sinusta:

Kokemuksesi kentällä tapahtuvan B2C-myynnin tukitoiminnoista luo hyvän perustan ottaa tämä tehtävä nopeasti haltuun. Käytännön kokemus yhteistyön tekemisestä myyntikumppanin kanssa antaa myös hyviä valmiuksia tehtävään. Henkilökohtaisesta myyntitaustasta on etua, koska olet päivittäin tekemisissä myyntiorganisaation ja myynnin kehittämisen kanssa. Sinulla on myös valmius matkustaa alueilla jonkin verran, mutta lähtökohtaisesti hoidat tehtävää Helsingin toimistoltamme käsin.


Sinulla on

 • silmää kokonaisuuksille ja asioiden välisille vaikutussuhteille, mutta olet myös tarkka yksityiskohtien havainnoija
 • aktiivinen, itseohjautuva ja järjestelmällinen tekemisen ote
 • asiakaspalveluasennetta ja erinomaiset organisointikyvyt
 • hyvä rutiininsieto ja ymmärrys hallinnollisen työn tunnontarkan tekemisen tärkeydestä
 • hyvät viestinnälliset taidot, vahva suomenkielentaito ja sujuva englanninkielentaito
 • kiinnostusta teknologiaan, sillä toimimme täysin sähköisessä työvälineympäristössä


Eduksesi on

 • kokemus myynnin ohjausjärjestelmien käytöstä, erityisesti Salesforcesta
 • ajokortti

 

Istuisitko joukkoomme?

Toimi nopeasti, aloitamme haastattelut heti. Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja hae tehtävää viimeistään 25.10. mennessä.
 

Lue lisää Valokuitusesta.