(Poistunut julkaisusta)

Sales Support Specialist
Staples Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

When your space works, everything works - Staples Finlandilla me tunnemme niin yritykset kuin erilaiset työympäristötkin.

Kansainvälisenä kokonaisratkaisujen toimittajana tavoitteenamme on luoda työympäristöjä, jotka vastaavat tämän päivän vaatimuksiin, ja jotka auttavat ihmisiä tekemään työtään paremmin. Asiantuntijamme auttavat yrityksiä löytämään juuri heille sopivat ratkaisut, tuotteet ja palvelut – oli tila mikä tahansa.

Staples Finland kuuluu kansainväliseen Staples Solutions konserniin, joka toimii yli 30:ssa Euroopan maassa. Staples Solutionsin pääkonttori sijaitsee Amsterdamissa ja konsernin liikevaihto on 1,4MRD euroa. Staples Finland toimii Suomessa valtakunnallisesti, vuosikymmenten kokemuksella. Oma pääkonttorimme Helsingin Pitäjänmäessä on kaiken luovuutemme kehto – tilat ovat valmistuneet tänä vuonna ja pitävät huolen työssä viihtymisestä ja hyvinvoinnista.

Haluatko olla tekemisen keskiössä, auttamalla ja tukemalla koko yritystämme? Innostutko yhteistyöstä ja monipuolisista tehtävistä, joka takaa meille erinomaisen asiakaskokemuksen.

Etsimme nyt monitaitoista ja palveluhenkistä Sales Support Spesialistia työskentelemään monipuolisissa myynnin tukitehtävissä. Pääasiallisina vastuina ovat tilaustoimitusketjun hallinnoiminen, asiakas- ja tuotetietojen ylläpito, asiakaskontakteihin vastaaminen ja yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa sekä tietenkin myyntitiimin tukeminen. Brändi-ilmeen mukaiset myyntimateriaalit valmistuvat myös vaivatta.

Tehtävässä menestyminen vaatii kehityshalukkuutta ja kokonaisuuksien hallintaa. Viihdyt meillä, jos olet rohkea, oma-aloitteinen ja tarkka etkä säikähdä nopeatempoista työympäristöä. Toivomme että sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta asenne ratkaisee. Käytät vaivatta MS Office ohjelmia, erityisesti Excel ja PowerPoint, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Yhtiönä olemme muutosmatkalla – visiomme on olla parhaiden työympäristöjen tekijä. Saavutamme sen yhteistyöllä ja omistautumisella, pitäen asiakaslupauksen kirkkaana mielessä. Lupaammekin sinulle jatkuvaa muutosta, jonka lomassa pääset uudistamaan sekä meidän työkaluja, että tapaamme palvella niin sisäisiä kuin ulkoisia asiakkaitamme. Arvostamme halua kehittää ja kehittyä, tarjoammekin erilaisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle. Henkilöstökokemus on koko organisaation agendalla, positiivisen kehityksen näkee ja tuntee meillä arjessa.

Uusi työympäristömme Helsingin Pitäjänmäessä on yrityksemme käyntikortti ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut.

Jos tunnistit itsesi ja uskot, että me voisimme olla seuraava polku urallasi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, viimeistään 23.2.2020. Haastatteluja järjestetään jo hakuajalla ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari McEvoy numerosta 050 468 8382 ja Jenni Still numerosta 045 665 8000.