(Poistunut julkaisusta)

Sales Support Specialist
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Job reference:
3787

Vantaa/Espoo

Millainen tehtävä on kyseessä?
Etsimme Vantaan (myöhemmin Espoo) toimistolle myyntihenkistä ja teknisistä ratkaisuista kiinnostunutta henkilöä myynnin tukeen auttamaan myyntitiimejämme erinomaisiin tuloksiin. Tehtävä on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.

Mitä tehtävä sisältää?
Tehtävässä toimit Vantaan (myöhemmin Espoo) toimistollamme osana myynnin tuen tiimiä. Pääset edistämään myyntiä tukemalla myyntijoukkuettamme asiakassuhteiden ja niihin liittyvien prosessien kehittämisessä. Teet yhteistyötä sisäisten sidosryhmiemme kanssa sekä edistät tuotteidemme ja palveluidemme myyntiä ja prosessien sujuvaa toimintaa. Teet mm. asiakas- ja tuoteseurantaa, järjestelmäkorjauksia, sopimusten aktivointeja ja reklamaatioiden käsittelyä.


Tehtävä vaatii sinulta tarkkuuta, järjestelmällisyyttä sekä paineensietokykyä. Työssäsi olet tunnollinen ja omaat positiivisen ja palvelualttiin asenteen. Pääset tutustumaan laajasti Hiltin tuote- ja palveluvalikoimaan, mikä avaa myös paljon tulevia uramahdollisuuksia Hiltin sisällä.

Toimit 3 henkilön tiimissä ja raportoit myyntipalvelun esimiehelle.

Kun aloitat Hiltillä, ymmärrät miksi ihmiset viihtyvät täällä. Meillä on ainutlaatuinen, välittävä ja tavoitteellinen kulttuuri, joka yksi iso syy siihen miksi ihmiset viihtyvät meillä.

Mitä tarjoamme?
Pääset työskentelemään kehittävässä ja kansainvälisessä ympäristössä. Saat tueksesi loistavan tiimin sekä erinomaisen peruskoulutuksen.


Palkitsemme johdonmukaiset tulokset henkilökohtaisella uravalmennuksella ja houkuttelevilla mahdollisuuksilla laajentaa tehtäväkenttääsi ja jopa siirtyä eri tehtäviin organisaatiossamme.

Mitä odotamme sinulta:
  • Määrätietoista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Positiivista palvelu- ja myyntihenkisyyttä
  • Halua kehittää prosesseja
  • Hyviä organisointikykyjä ja tiimityöskentelytaitoja
  • Halua oppia ja kehittyä työssäsi
  • Kiinnostusta Hiltin tuotteita kohtaan
  • Hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, hae meille 24.6.2018 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com