(Poistunut julkaisusta)

Sales Support, SHL Finland
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
SHL Finland etsii riveihinsä innokasta sales supportia tukemaan myyjiä ja business development manageria työssään. Sales supportina sinulla on myös tärkeä tehtävä ylläpitää SHL Finlandin asiakassuhteita. Työ on osa-aikainen 1-2 vuoroa viikossa, joten tämä työ sopii täydellisesti opiskelijalle. Jos olet myyntihenkinen, iloinen, valmis oppimaan uutta ja et pelkää hektistä työympäristö tämä voi olla paikkasi! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä.
KUVAUS
Työssäsi sales supportina tuet ja autat myyjiä päivittämään sekä tunnistamaan kontakeja ja myynti mahdollisuuksia. Työtehtäviisi kuuluu myös raporttien tekoa sekä myyntimateriaalien kokoamista. Työhön sisältyy myös yleistä toimistotyötä, missä vastuullesi kuuluu esimerkiksi postista huolehtiminen ja toimistotarvikkeiden tilaaminen. Työ vaatii tarkkuutta, sillä työssä tuet myös englanninkielisen materiaalin päivittämisessä suomenkieleen (kääntämistä). Pääset myös mukaan järjestämään asiakastilaisuuksia. Työnkuva on todella monipuolinen, eikä aiempaa työkokemusta samankaltaisesta tehtävästä vaadita. Tässä työssä pääset työskentelemään isossa kansainvälisessä yrityksessä huipputiimin kanssa.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Joustavuuden vaikuttaa työtehtäviin
* Suuren kansainvälisen organisaation
* Mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Toimistotehtävien hoitaminen
* Raporttien ja materiaalien kokoaminen myyjille
* Asiakastietojen päivittäminen ja uusien kontaktien tunnistaminen
* Asiakastilaisuuksien järjestämisessä tukeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Osaamista Office-ohjelmista
* Kyky hallita montaa asiaa samaan aikaan
* Motivaatio ja kiinnostus myyntiin
* Hyvät kommunikointitaidot verbaalisesti ja kirjallisesti
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Erottajankatu 7, 00130 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SHL Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
SHL is an international company that provides deep people insights to predict and drive performance. SHL understands and measures the things that make people successful at work. With 40+year of talent expertise, cutting-edge assessment science, and more than 450 billion data points, we have an unparallel view of the workforce.

SHL Finland