(Poistunut julkaisusta)

Sales Support – myynnin tukihenkilö
Swegon ILTO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

 

Etsimme tehtaallemme Kaarinaan

Sales Support – myynnin tukihenkilöä

 

Toimenkuvaasi kuuluu Swegonin asuntoilmanvaihdon myynnin ja yhteistyökumppaneiden tukena toimiminen myyntiä, tilauksia ja toimituksia koskevissa kysymyksissä. Toimit linkkinä tuotekehityksen, tuotannon ja asiakkaan välillä. Tärkein tehtäväsi on myynnin ja asiakkaidemme tarpeisiin reagointi ennakoivalla asenteella.

Odotamme Sinulta jo hankittua kokemusta tuloksekkaasta toiminnasta teknisessä toimintaympäristössä, arvostamme teknistä tai kaupallista koulutusta ja ilmanvaihdon perusteiden tuntumeusta. Opetamme sinulle kaiken tarpeellisen, joten puutteet iv-osaamisessa voit hyvin korvata ahkeralla asenteella! Suuren painoarvon asetamme myös persoonallisille ominaisuuksillesi: sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky, olet määrätietoinen ja tavoitehakuinen, sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja työskentelet itseohjautuvasti ja palveluhenkisesti. Arvomme Customer Empathy, Trust and commitment kuvastavat myös omaa toimintatapaasi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti vähintään suomea ja englantia, ruotsinkielen taito on selkeä etu.

Sinulle tarjotaan mielenkiintoinen tehtävä alan nykyisten ja tulevien huipputuotteiden parissa kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, perusteellinen sisäänajo tehtäviisi sekä jatkuvaa koulutusta alan ammattilaiseksi. Organisaatioomme on eteenpäinpyrkivä ja pidämme työntekijöistämme hyvää huolta!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@swegon.fi viimeistään 1.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa OSS Manager Jussi Holappa, puh 020 - 735 4809 tai Director, HR Jaana Kytöluhta, puh. 040 – 552 2546.