(Poistunut julkaisusta)

Sales Support Manager
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Onko sinun uuden työpaikkasi osoite Karhulassa?

Haussa nyt

Sales Support Manager Karhulan pumpputehtaalle, Kotkaan

Pääset tässä tehtävässä toimimaan yhteistyössä monen eri sidosryhmän kanssa sekä olemaan tukena globaalille myyntiorganisaatiolle. Yhteyspäällikkönä vastaat myynnintukitiimin kanssa tilausten katselmoinnista, prosessoinnista ja seurannasta sekä tarvittaessa toimit määriteltyjen tilausten projektipäällikkönä. Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän sinulle, jolla langat pysyvät käsissä eikä kuuppa kuumene pienestä.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy tekninen pohjakoulutus ja mahdollisesti aiempaa kokemusta projektityöskentelystä. Haluat työskennellä vaativissa asiakaspalvelutehtävissä ja pystyt hoitamaan ne sekä englanniksi että suomeksi. Tässä työssä tarvitset hyvät tietotekniset valmiudet sekä SAP-osaamista. Työ vaatii myös matkustusvalmiutta sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sulzer tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjänä, valmistajana sekä toimittajana. Meitä sulzerilaisia on Suomessa yli 460 ja Suomen yhtiön pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Kotkassa. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi! Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ammattitaidon ylläpitämiseksi tarjoamme jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuksia oman työn kehittämiseen. Sulzerilla saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut ja joustavat työajat sekä huumorintajuisen työporukan!

Lisätietoja:
Jukka Rantanen, p. 050 5262636, yhteydenotot 13.11. klo 13–15 ja 16.11. klo 9–11.
Hakemukset 25.11.2018 mennessä: www.sulzer.com/en/about-us/careers –> see our open positions (Finland)