(Poistunut julkaisusta)

Sales Support #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Sales Support #FutureWerner 

Building Products- Laitemyynnin digitaalisten palveluiden #FutureWerner on kiinnostunut myynnistä, myyntiprosessien kehittämisestä ja digitaalisista palveluista. Werneri voi työskennellä Espoon, Tampereen, Kouvolan tai Tampereen toimipisteessämme. 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Building Products myyntitiimin #FutureWerner käy yhdessä asiakkaidemme kanssa keskusteluja, miten Siemensin digitaalisia palveluita voisi kehittää ja tuotteistaa. Werneri keskittyy laitemyynnin digitaalisten palveluiden kehittämiseen, myyntimateriaalin päivittämiseen ja erilaisten markkina-analyysien tekemiseen. 

Werneri pääsee tapaamaan asiakkaitamme ja tuomaan proaktiivisesti omia ideoita esille miten digitaalisten tuotteiden portfoliota voisi kehittää. 

Mitä Sales Support Wernerilta vaaditaan?

Werneriltä vaaditaan myynnillistä asennetta, kiinnostusta digitaalisiin palveluihin ja ”out of the box” ajattelua. Hän on reipas, avoin ja ulospäin suuntautunut toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija (esim. kaupallinen ala). Hänellä on suomen ja englannin kielet hallussa.

Werner kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja tulee toimeen myös asiakkaiden kanssa. Eduksi luemme myös oman auton käyttömahdollisuuden.

Haemme Wernereitä, jotka voivat aloittaa heti opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Wernerit olisivat käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 29. tammikuuta 2020 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Lisätietoja voi kysyä rekrytoivalta esimieheltä:

tero.viherlehto@siemens.com /  +358 50 469 5232

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.