(Poistunut julkaisusta)

Sales Support #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019

Sales Support #FutureWerner 

Siemens Smart Infrastructure hakee Fire Safety & Security liiketoiminta-alueelle Sales Support #FutureWerneriä tukemaan ja kehittämään myyntiä niin päivittäistyössä, kuin pidemmällä aikajänteellä.

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Sales Support #FutureWerner toimii osana Fire Safety & Security myyntitiimiä tukien päivittäistyössä ja osallistumalla myyntitoimintojen kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu myös myynnin taustadatan analysointia ja myyntikampanjoissa tukemista, sekä yhteistyö muiden sisäisten tukifunktioiden kanssa.

Mitä Sales Support Wernerilta vaaditaan?

Werneriltä vaaditaan kaupallista ja teknistä ymmärrystä. Hän on reipas, avoin, itseohjautuva ja ulospäin suuntautunut tiimipelaaja. Mielellään toisen tai kolmannen vuosikurssin korkeakouluopiskelija. Hänellä on suomen ja englannin kielet hallussa, ruotsin kieli on etu. Lisäksi Werner on osaava MS Office taituri.

Haemme Werneriä, joka voi aloittaa opintojen ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkkaamme tähän tehtävään yhden Wernerin, jonka palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 29. tammikuuta 2020 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 13. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin Espoon toimipisteessämme Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. Aivopähkinöiden lisäksi tilaisuudessa tarjoillaan aamiainen.

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Osoite: Tarvonsalmenkatu 19, 02600 Espoo

Aika: 13.2.2020 klo 8:30–12

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

 

Lisätietoja voi kysyä rekrytoivalta esimieheltä:

matti.helkamo@siemens.com / 050 469 5051