(Poistunut julkaisusta)

Sales Support Engineer Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme automaatio- tai sähköpuolen koulutuksella varustettua Sales Support Engineeriä Helsingin Vuosaareen. Tässä roolissa pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa tarjousmateriaalien ja kululaskelmien valmistelu sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin. Mikäli olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu, asiakasorientoitunut ja järjestelmällinen tekijä, saatat olla etsimämme henkilö. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden päästä työskentelemään meriteollisuuden projektien sekä innovatiivisten ratkaisujen pariin kansainväliseen yritykseen. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme

Kansainvälisen työympäristön

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä meriteollisuuden projektien sekä alan uusimpien teknologioiden parissa

Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet alkuun avustamaan tiimin jäseniä erilaisissa myynnin tukeen liittyvissä tehtävissä, kasvaen hiljattain kohti itsenäisempää roolia. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tarjousmateriaalien ja kululaskelmien valmistelua sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa (mm. tuotekehitys), jotta asiakkaille saadaan paras mahdollinen ratkaisu.
Tulet toimimaan Digital Solutions-yksikössä, osana 5 hengen tiimiä, joka muodostuu tällä hetkellä myyntipäälliköistä ja tuotetuki-insinööreistä. Rooliin kuuluu myös jonkin verran matkustelua niin Suomessa kuin ulkomailla, noin 10-20 päivää vuositasolla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta automaatio- ja/tai sähkötekniikan parista sekä mielellään jo jonkin verran aiempaa työkokemusta alan tehtävien parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kielivaatimusten osalta edellytämme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK/DI)
* Aikaisempaa työkokemusta alalta, esimerkiksi myynnin tai suunnittelun parista
* Erinomaiset neuvottelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva englannin kielitaito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, loppuvuoden aikana
* Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta
* Työmäärä: kokoaikainen, joustavat toimistotyöajat
* Sijainti: Helsinki, Vuosaari
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää [Academic Workille]
(mailto:krn01@academicwork.fi){target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.