(Poistunut julkaisusta)

Sales Support Engineer, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2017Työn kuvaus:
  Etsimme globaalille asiakasyrityksellemme uutta työntekijää myynnin tukeen SALES SUPPORT ENGINEER -positioon. Tässä positiossa tulet tekemään yhteistyötä tiimisi kanssa ja avustamaan myyntipäälliköitä päivittäisissä työtehtävissä. Jos viihdyt innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, tässä on hyvä uramahdollisuus kehittyä myynti-insinöörin teknisissä tehtävissä. Työt on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään ja työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2018 loppuun. Työpisteesi sijaitsee asiakasyrityksessämme Helsingissä, ja työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Adeccon välillä.

Toivomme sinulta:
  Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä tai toimialalta, esimerkiksi sähkötekniikan tuntemusta, sekä insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutustaustan. Odotamme sinulta joustavaa ja oma-aloitteista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen, ja tarkkuutta vaativaan työntekoon. Työntekijänä olet sosiaalinen, ulospäinsuuntautunut, ja kommunikoit sujuvasti kollegoidesi kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, sekä Matlab-käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tässä tehtävässä päävastuualueeseesi kuuluu Technical Bid Managereiden avustaminen päivittäisissä myynnin tuen tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluvat lisäksi avustaminen myyntitarjousten tekemisessä, laskennallisten työkalujen ja simulointityökalujen käyttö, raportointi, sekä dokumentointi. Tämä positio pitää sisällään teknillisen myynnin tuen roolin, eikä sisällä kaupallista vastuuta.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, kattavan perehdytyksen, tiimin ja esimiesten tuen, sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi Sales Support Engineer -positiossa.
Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 2.lokakuuta mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön Noora Paakkari noora.paakkari@adecco.fi

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Noora Paakkari .

Asiakkaan tehtävänimike:  Myynti-insinööri


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Noora Paakkari


Toimipaikka:  HELSINKI & ESPOO