(Poistunut julkaisusta)

Sales Support Coordinator
Lumene Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Oletko kiinnostunut liittymään joukkoomme – globaalin kosmetiikkabrändin pariin, joka on ylpeä laadukkaista, pohjoismaisista raaka-aineistaan ja aidosta, ainutlaatuisesta näkökulmastaan kauneuteen? Lumene Group työllistää 500+ henkilöä ympäri maailman erilaisissa toiminnoissa, joihin lukeutuvat muun muassa markkinointi, tuotekehitys, myynti, talous ja tuotanto.

Haemme Lumenen kotimaan myyntitiimiin Sales Support Coordinatoria vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on toimia kotimaan kenttä- ja konttorimyyntitiimin avustavana työntekijänä - Avustat konsulenttitoimintaa ja myyntiedustajia konttorilla sekä avainasiakaspäälliköitä tavaratalotapahtumissa. Hoidat myynnin raportointia, myyntikokousjärjestelyitä sekä vähittäiskaupan jaksoihin valmistavia tehtäviä. Toimit myös sähköisten työvälineiden ylläpitäjänä. Lisäksi olet vastuussa näytekaappitilauksista, laskujen tiliöinnistä sekä pikakoulutusoppaan päivityksestä.

Toivomme hakijalta:

  • Innostavaa ja oma-aloitteista otetta työtehtäviin
  • Kiinnostusta kosmetiikka-alaa ja Lumenen tuotteita kohtaan
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Office- ohjelmien osaamista
  • Korkeakoulututkintoa (kaupallinen tai muu alalle soveltuva)
  • Aiempaa kokemusta assistenttina toimimisesta / avustavista tehtävistä

Luonteeltasi olet positiivinen, itsenäinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja. Tykkäät ottaa vastuuta, ja olet myös valmis kasvamaan toimenkuvassa ja kehittymään mahdollisesti vaativampiin työtehtäviin.

Työaika on 37,5h viikossa. Työskentelet pääasiallisesti Lumenen pääkonttorilla Kauklahdessa, mutta työhön kuuluu ajoittaisesti myös avustusta erilaisissa tapahtumissa. Lähetä hakemuksesi & ansioluettelosi sunnuntaihin 30.9. mennessä. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä Petri Hakalaan (p. +358 204877100, Lumenen vaihde) to 27.9. tai pe 28.9. klo 12 - 16 välisenä aikana.