(Poistunut julkaisusta)

Sales Support, Artek (Helsinki)
Artek

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935. Tänä päivänä Artekin valikoima koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Oman valikoiman ohella edustamme merkittävimpiä kansainvälisiä designbrändejä, kuten Vitraa, Knollia ja Stringiä. Artekin pääkonttori sijaitsee Helsingin keskustassa ja Artek Helsinki -lippulaivamyymälä Keskuskadulla. Artek on osa sveitsiläistä Vitra Groupia, joka tunnetaan ympäri maailmaa korkealaatuisista huonekaluista ja muista sisustustuotteista. Lisätietoja osoitteessa artek.fi.

Haemme nyt joukkoomme positiivista ja toimeen tarttuvaa asiakaspalvelijaa vahvistamaan tiimiämme ja yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset toimistotyöt, kuten tilausten käsittely, asiakaspalvelu puhelimen ja sähköpostin välityksellä, reklamaatioiden hoito sekä muut myynnin tukitehtävät. Katsomme eduksesi kaupallisen koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelu- tai toimistotehtävistä.

Tehtävä edellyttää sinulta joustavaa asennetta ja kykyä työskennellä tiimissä. Olet työskentelyotteeltasi tarkka, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen. Osaat palvella asiakkaita positiivisella asenteellasi ja asiakastyytyväisyys onkin yksi tärkeimmistä motivaatiotekijöistäsi. Päivittäisiin rutiineihin ja monipuolisiin tehtäviin tarttuminen ei ole sinulle vierasta ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisessäkin työtahdissa. Lisäksi hallitset hyvin yleiset toimisto-ohjelmat (MS Office) sekä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Saat kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja yrityksen toimintamalleihin. Tarjoamme viihtyisän työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ydinkeskustassa, jossa aktiivisen tiimin tuki ja innostava työyhteisö ovat arkipäivää. Saat monipuolisen tehtävänkuvan asiakaspalvelutehtävissä kansainvälisen ja laatutietoisen asiakaskunnan parissa sekä pääset edustamaan tunnettujen brändien laadukkaita tuotteita. Tarjoamme näköalan kansainvälisen designin maailmaan ja yrityksen vahvan verkoston sekä koulutusmahdollisuudet.

Töitä tehdään arkisin 37.5 h/vko ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Avoinna oleva tehtävä on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Oletko sinä etsimämme positiivinen vahvistus tiimiimme? Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Hanna Vanhaselta, p. 050 411 0273. Puhelintiedustelut ti-to klo 12-14.