(Poistunut julkaisusta)

Sales Success Support -asiantuntija
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2019

Haemme nyt Elisan yritysasiakaspuolelle vakituista työntekijää Sales Success Support -rooliin. 

Oletko kunnianhimoinen tulevaisuuden tekijä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä? Etsimme henkilöä tukemaan Elisan tulevaisuuden menestystä niin yritysasiakasmyynnin, -viestinnän kuin -markkinoinninkin osalta. 

Tehtäviin tässä all-round -roolissa kuuluvat tietokannoista ja rekistereistä kohderyhmien tuottaminen myynnin, markkinoinnin, asiakasviestinnän ja tutkimusten toimenpiteiden tueksi hyödyntäen mm. suositteluautomaatiojärjestelmää. Tiimien kanssa laadittaviin toimenpiteisiin kuuluvat esimerkiksi soittolistat, markkinointikampanjat, lanseeraukset, tiedotukset ja kutsut erilaisiin tapahtumiin sekä uutiskirjeisiin. Tämän ohella tuet esimerkiksi raportointia CRM-järjestelmissä ja excel-raportoinnissa sekä organisoit liidejä. Tehtävä on monipuolinen, ajoittain hektinen, mutta tiimien työt toteutuvat hyvän tiimikommunikaation myötä sujuvasti. 

Et työskentele yksin. Oma tiimisi on itsenäinen, vastuuntuntoinen ja samalla hengeltään rento. Tiimissä pelataan hyvin yhteen ja pidetään huoli, että lopputuloksena on tavoitteisiin pääseminen, tai tavoitteiden ylitys. Esimiehenä toimii Saku, joka peräänkuuluttaa vastuuta ja vapautta. Tiimi ja esimies ovat avoimia kaikille toimintaa parantaville ajatuksille. 

Millä taustalla tähän tehtävään voi tulla töihin? Kokemus vastaavista hommista on luonnollisesti ehdoton plussa. Minimissään on oltava kaupallista ymmärrystä, näkyä datan rouhintaan ja näiden yhdistämistä luovasti yhdistettynä ainakin perusymmärrykseen SQL:stä. 

Tehtävään hypätessäsi sinulla on mahdollisuus päästä ”kuuluisalle näköalapaikalle" Elisan myynnin ja markkinoinnin tukeen. Hyvällä hengellä töitä tekevä tiimi kutsuu mukaan viihtymään.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Sakulta (saku.seppala@elisa.fi) ja ennen kaikkea jätä hakemus mahdollisimman pian. Hakuaika on 3.11. saakka, mutta haastatteluja pidetään sitä mukaan kun potentiaalisia tyyppejä jättää hakemuksia. Ollaan siis pian kuulolla!

P.S. Tehtävän "kotipesä" on Helsingin Pasilassa, mutta Elisan tavan mukaan töitä tehdään usein joustavasti eri paikoista ihmisten omien tottumusten mukaan.