(Poistunut julkaisusta)

Sales Success Squad (Pori)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Etsitkö kokoaikaista ja hyvin palkattua myyntityötä Porissa? Olisiko nyt hyvä aika siirtyä uusiin hommiin? Meillä on sinulle töitä Porin alueella!

Tule meille Elisalle Sales Success Squad- tiimiin myyjäksi, niin pääset osaksi huikeaa tiimiämme myymään laadukkaita Elisan tuotteita ja palveluilta kuluttaja-asiakkaille!

Kolme kovaa SALES SUCCESS SQUADIA saa paikan!

Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa - siellä missä ihmiset liikkuvat. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan tuotteista ja palveluista.

Tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Myyntikokemus on eduksesi, mutta perehdytämme ja koulutamme sinusta huippumyyjän! Tästä saat hyvän ponnahduslaudan urallesi ja meriitit myös tulevaisuuteen myyntitehtävissä. Vilkaise tästä lisää Sales Success Squadin tehtävästä.

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, kunnianhimoa ja oikea asennetta, jotka ovat edellytyksiä tehtävässä menestymisessä. Olet reipas tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten tyyppien kanssa. Olet myös täysi-ikäinen ja puhut sujuvaa suomea. Olet valmis matkustamaan kotimaassa, joten ajokortti on eduksi, muttei pakollinen. Oma auto on suurta plussaa!

Tarjoamme sinulle lyhyet työpäivät (6,5 tuntia/vuoro), vaihtelevat työajat mutta silti kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Aloittelevat myyjät pääsevät meillä keskimäärin noin 2500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään vieläkin parempaa tiliä. Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää Anttuun (p.0504302507; anttu.hietakari@elisa.fi).

Toimithan nopeasti, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä. Otathan yhteyttä, niin jatketaan keskustelua! 

Perinteisen hakemuksen ja CV:n lisäksi voit laittaa myös video CV:n, jossa voit myydä itsesi meille persoonallisemmin. 

Tehtävään valituille teemme luottotietojen tarkastuksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.