(Poistunut julkaisusta)

Sales Success Squad (Oulu)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Ookko nää Oulusta? Etsitkö kokoaikaista ja vakituista myyntityötä Oulun alueella? Olisiko nyt aika uusiin hommiin? Tule meille Elisalle myyjäksi , niin pääset osaksi huikeaa Sales Success Squad-  tiimiämme myymään laadukkaita Elisan tuotteita ja palveluilta kuluttaja-asiakkaille!

SALES SUCCESS SQUAD -myyjä myyntitiimiin

Elisan myyntipistetiimi in action!
Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa - siellä missä ihmiset liikkuvat. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan tuotteista ja palveluista.

Tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Myyntikokemus on eduksesi, mutta perehdytämme ja koulutamme sinusta huippumyyjän! Tästä saat hyvän ponnahduslaudan urallesi ja meriitit myös tulevaisuuteen myyntitehtävissä. Vilkaise tästä lisää Sales Success Squadin tehtävästä.

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, kunnianhimoa ja oikea asennetta, jotka ovat edellytyksiä tehtävässä menestymisessä. Olet reipas tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten tyyppien kanssa. Olet myös täysi-ikäinen ja puhut sujuvaa suomea. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella, joten ajokortti on eduksi, muttei pakollinen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat työajat, riittävästi työvuoroja (30 -37,5 tuntia viikossa) sekä kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Aloittelevat myyjät pääsevät meillä keskimäärin noin 2500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään vieläkin parempaa tiliä. Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää Samilta (p. 0458794087, sami.korkiakoski@elisa.fi ).

Toimithan nopeasti ja kerrot itsestäsi lisää 8.12.2019 mennessä.

Myy meille itsesi video CV:lla, jossa voit kertoa meille persoonallisemmin kuin perinteisellä tyylillä. Teemme valintoja jo hakuaikana, sillä paikat täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä. 

Otathan yhteyttä, niin jatketaan keskustelua!