(Poistunut julkaisusta)

Sales Success Squad - myyjiä myyntipisteille (Raisio/Turku)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Etsitkö hyvin palkattua kokoaikaista myyntityötä  Olisiko nyt hyvä aika vaihtaa uusiin hommiin? Meillä on sinulle tarjolla myyntitöitä Turun seudulla!

Tule meille Elisalle Sales Success Squad- tiimiin myyjäksi, niin pääset osaksi huikeaa tiimiämme myymään laadukkaita Elisan tuotteita ja palveluilta kuluttaja-asiakkaille!

SALES SUCCESS SQUAD - myyjä myyntipisteelle.

Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita Turun ja Raision alueen kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa -siellä missä ihmiset liikkuvat. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan tuotteista ja palveluista.

Tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Myyntikokemus on eduksesi, mutta perehdytämme ja koulutamme sinusta huippumyyjän! Tästä saat hyvän ponnahduslaudan urallesi ja meriitit myös tulevaisuuteen myyntitehtävissä. Vilkaise tästä lisää Sales Success Squadin tehtävästä.

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, kunnianhimoa ja oikea asennetta, jotka ovat edellytyksiä tehtävässä menestymisessä. Olet reipas tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten tyyppien kanssa. Olet myös täysi-ikäinen ja puhut sujuvaa suomea. Ajokortti on eduksi, muttei pakollinen.

Tarjoamme sinulle halutessasi lyhyet työpäivät (6,5 tuntia/vuoro), vaihtelevat työajat mutta kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Maksamme ICT alan työtehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä hyvät kannusteet, joten meillä Elisalla aloittelevat myyjät pääsevät keskimäärin noin 2500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään vieläkin parempaa tiliä! Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää sähköpostilla Juhanalta (juhana.kauppinen@elisa.fi)

Toimithan nopeasti, sillä teemme valintoja haastatteluihin jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä. Otathan yhteyttä, niin jatketaan keskustelua! 

Laita hakemuksen ja CV:n lisäksi itsestäsi myös video CV:n, jossa voit "myydä itsesi meille" persoonallisemmin!

Tehtävään valituille teemme luottotietojen tarkastuksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.