(Poistunut julkaisusta)

Sales Success Squad (Jyväskylä)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Etsitkö hyvin palkattua kokoaikaista myyntityötä tai tarvitsetko lisäansioita osa-aikaisesta työstä esimerkiksi opintojen ohelle? Olisiko nyt hyvä aika vaihtaa uusiin hommiin? Meillä on sinulle myyntitöitä tarjolla Jyväskylässä!

SALES SUCCESS SQUAD - myyjäksi Elisan myyntipisteille Jyväskylään!

Kokoamme parhaillaan uutta myyntitiimiä Jyväskylään, joten nyt sinulla on mahdollisuus tulla meille Elisalle myyjäksi, niin pääset myymään laadukkaita Elisan tuotteita ja palveluilta kuluttaja-asiakkaille! 

Tässä hommassa pääset kohtamaan asiakkaita Jyväskylän alueen kauppakeskuksissa, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa -siellä missä ihmiset liikkuvat. Tehtäväsi on kartoittaa asiakkaan tarpeet ja räätälöidä kullekin asiakkaalle sopivin ratkaisu Elisan tuotteista ja palveluista.

Tärkeintä on motivaatio oppia ja halu tehdä kasvokkain tapahtuvaa myyntityötä. Myyntikokemus on eduksesi, mutta perehdytämme ja koulutamme sinusta huippumyyjän! Tästä saat hyvän ponnahduslaudan urallesi ja meriitit myös tulevaisuuteen myyntitehtävissä. Vilkaise tästä lisää Sales Success Squadin tehtävästä.

Odotamme sinulta tavoitteellisuutta, kunnianhimoa ja oikea asennetta, jotka ovat edellytyksiä tehtävässä menestymisessä. Olet reipas tiimipelaaja, sillä pääset tekemään tulosta kannustavien ja iloisten tyyppien kanssa. Olet myös täysi-ikäinen ja puhut sujuvaa suomea. Ajokortti on eduksi, muttei pakollinen.

Tarjoamme sinulle halutessasi lyhyet työpäivät (6,5 tuntia/vuoro), vaihtelevat työajat mutta kilpailukykyisen palkan, johon voit itse vaikuttaa. Maksamme ICT -alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, ja meillä aloittelevat myyjät pääsevät keskimäärin noin 2500 euron kuukausiansioihin ja kokemuksen myötä tekemään vieläkin parempaa tiliä! Elisa on tunnettu suomalainen työantaja, joka tarjoaa rennon ja joustavan työympäristön sekä muut herkulliset työsuhde-edut. Tukena on ammattitaitoinen esimies ja kollegat, jotka yhdessä kannustavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää Joonakselta (p. 0505068059, joonas.kettunen@elisa.fi)

Toimithan nopeasti, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä. Otathan yhteyttä, niin jatketaan keskustelua! 

Voit laittaa myös video CV:n, jossa voit myydä itsesi meille persoonallisemmin kuin pelkällä CV:llä ja hakemuksella. 

Tehtävään valituille teemme luottotietojen tarkastuksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.