(Poistunut julkaisusta)

Sales Specialist
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Visma Solutions Oy on yli 250 hengen suomalainen kasvuyritys. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia.

Etsimme nyt nälkäistä ja kehityshaluista ratkaisumyyjää SaaS-toiminnanohjaus- projektinhallinta- ja CRM-tuotteille. Myytävä päätuote on Visma Severa ja sinulla on mahdollisuus myydä myös Visma ValueFramea. Asiakkaat ovat tyypillisesti mainostoimistoja, insinööritoimistoja, IT-yrityksiä, tilitoimistoja, konsulttitoimistoja sekä muita asiantuntijaliiketoimintaa tekeviä yrityksiä.

Ketä etsimme?

Työssäsi keskustelet asiantuntijayritysten johdon kanssa heidän liiketoiminnastaan ja sen kehittämisestä. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit myynnistä laskutukseen sekä etsit kehityskohteita, joissa voimme auttaa automatisoimalla ja tehostamalla prosesseja. Perustelet ja demoat ratkaisun sekä sen tuomat hyödyt asiakkaalle. Rakennat oman myyntiputken ja vastaat koko myyntiprosessista itsenäisesti. Olet positiivinen ja hyvä tiimipelaaja ja teet yhteisiä laajempia myyntiprojekteja kollegoiden kanssa. Luot tyytyväisiä ja kestäviä asiakassuhteita alusta lähtien. Sinua ajaa menestymisen nälkä ja haluat ehdottomasti loistaa tiimin vuosittaisten myyntitulosten kärkikahinoissa.

Eduksi katsomme aikaisemman B2B-myyntikokemuksen, sopivan koulutuksen tai kokemuksen projektiliiketoiminnasta. Tärkeintä on kuitenkin aito intohimo asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseen sekä tarpeiden ratkaisemiseen.

Mitä tarjoamme?

Meillä saat mahdollisuuden tehdä uraa yhdessä Euroopan johtavista teknologiayrityksistä ja saat työllesi tiimin, esimiehen ja koko organisaation täyden tuen. Myyjämme ovat oman alansa huippuammattilaisia ja tuotteemme ovat alansa markkinajohtajia. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena.

Työsuhde on vakituinen. Juuri nyt teemme töitä pääsääntöisesti etänä, mutta meillä on myös toimistot Helsingissä, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 18.01.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa 5.1.2021 alkaen Sales Leader Miika Hirvelä, , 0503161710.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.