(Poistunut julkaisusta)

Sales Specialist
Vattenfall Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Vattenfall AB Business Sales tarjoaa laajan valikoiman tuotteita energia-alalla. Toimimme erittäin kilpailukykyisillä ja dynaamisilla markkinoilla. Asiakasryhmämme ovat suuret yritysasiakkaat, yhteistyökumppanit ja jälleenmyyjät. Tavoitteenamme on saavuttaa ykkösasema asiakkaan valinnoissa.

Haluatko olla mukana luomassa uutta ja vaikuttaa työlläsi tulevaisuuden valintoihin? Haemme nyt Vattenfallin myyntiorganisaatioon kasvun tueksi

Sales Specialistia

Customers & Solutions – liiketoimintaan.

Vattenfallilla on vakiintunut ja johtava asema Ruotsissa ja Suomessa B2B-puolella. Tässä tehtävässä pääset osaksi yhtiön menestystarinaa ja vahvistamaan yrityksen asemaa Suomessa. Raportoit tehtävässä kokeneelle liiketoimintayksikön päällikölle, joka nauttii tiiminsä kehittämisestä ja mentoroinnista. Toimit osana keskikokoista tiimiä, jonka henkilöt ovat Ruotsissa ja Suomessa. Työskentelet yrityksen toimistolla Helsingissä.

Tässä tehtävässä olet avainroolissa kasvattamassa ja vauhdittamassa Indoor Sales yksikön asiakkuuksia. Keskityt aktiivisella otteella uusien B2B-puolen asiakkaiden tunnistamiseen, kontaktointiin ja asiakassuhteiden käynnistämiseen. Pääsääntöisesti kartoitat energiasopimusten myyntimahdollisuuksia keskisuurissa yrityksissä ja avaat yhteyksiä uusiin asiakkaisiin puhelimitse ja järjestät tapaamisia erilaisia digitaalisia työvälineitä käyttäen. Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluvat tiivis yhteistyö ja kehitystyö yrityksen eri yksiköiden kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on aikaisempaa kokemusta B2B myyntityöstä ja omaat kaupallisen koulutuksen. Energia-alan ja sen tuotteiden tuntemus on ehdottomasti eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että olet asiakaskeskeinen, innostunut ja positiivinen sekä omaat myynnillisen asenteen. Olet luonteeltasi pitkäjänteinen, nautit selkeiden tavoitteiden saavuttamisista ja työskentelet oma-aloitteisesti. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia. Ruotsin kielen osaaminen on ehdottomasti plussaa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän vahvasti kasvavassa energia-alan yrityksessä, joka tarjoaa hyvät uramahdollisuudet ja mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden valintoihin. Jos nautit työskentelystä nopeatempoisessa ympäristössä ja haluat kehittyä myyntityössä, haluamme kuulla sinusta.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus palkkatoiveineen sekä liitä mukaan englanninkielinen CV 27.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager, Business Sales, Anders Forsell +46 722 315 834 ja rekrytointiprosessista +358 50 468 8382 Sari McEvoy.